Inly Design

کافه و نان اساطیر

کافه نان اساطیر، تلفیقی از یک نانوایی، یک فروشگاه غذای خشک و یک کافی شاپ است و در نتیجه سه نوع صنعت را با هم تلفیق کرده است. این مکان در شهر اوزاکا‌ی ژاپن واقع شده است. در این نانوایی، نان را با  استفاده از دستور پخت بر‌جای مانده از از دوران باستان ژاپن، تولید می‌کنند. هدف پشت این کار، آگاه کردن مردم امروزی و مدرن از گنجینه با ارزش ژاپنی است. در تهیه روزانه این نان دست ساز، از گندم خانگی و مواد غذایی ارگانیک استفاده می‌شود.

غذاهای خشک موسوم به "کانبوتسو" در ژاپن مواد غذایی نگهداری شده‌ای هستند که دستور تهیه‌ی آن‌ها به زمان‌های قدیم باز می‌گردد. در این کافه با استفاده از "کانبوتسو" نانی به سبک ژاپنی درست می‌شود و این‌گونه ناهار سنتی ژاپنی ارائه داده می‌شود.

با توجه به این موضوع که"امروزه و قدیم" ژاپنی‌ها با یکدیگر هم‌زیستی دارند. در طراحی، قصد بر این شد که سبک جدید با طراحی سنتی تلفیق شود. به عنوان مثال: از ترکیب سبک "قدیم" و استفاده از ابزارهایی چون تخته کف قدیمی، ابزارآلات فرسوده مزرعه، میز عتیقه، کفگیری از جنس بامبو، با سبک جدید و ابزارهای به کار‌برده مانند چتر آویخته شده، تجهیزات نورپردازی مدرن و پارتیشنی که با استفاده از حلقه ورزشی ساخته شده، یک سبک تلفیقی زیبا به دست آمد.

دیگر عکس های پروژه

پروژه های مشابه