نردهها یکی از اجزای اصلی ساختمان در نما، دکوراسیون داخلی و راه پلهها به شمار میآیند. انتخاب جنس متریال نرده که با اجزای ساختمان تناسب داشته باشد، یکی از مهمترین نکات در سفارش این سازه خواهد بود. نرده سنگی یکی از پرکاربردترین نردههایی است که میتوان آن را برای بخشهای درونی و بیرونی ساختمان انتخاب کرد.
سنگ به عنوان یک المان طبیعی از گذشته مورد توجه سازندگان ساختمان بوده و در اکثر اجزای اصلی یک بنا به کار میرفت. تا آنجا که انتخاب نردهای از جنس سنگهای زیبا و خاص برای طراحان و سازندگان ساختمان اولویت داشت. زیرا این متریال استحکام و مقاومت بسیار زیادی دارد و از طرفی به راحتی میتوان آن را توسط دستگاههای برش به شکل و اندازه دلخواه درآورد. کاربرد فراوان و محبوبیت نرده های سنگی ما را بر آن داشت تا در این مقاله شما را با انواع سنگ مناسب برای ساخت نرده یا حفاظ آشنا کنیم و به معرفی کاربرد سنگ صراحی در راه پله بپردازیم. با ما همراه باشید.
منظور از نرده سنگی چیست؟
نردهی سنگی که آن را با نام صراحی سنگی هم میشناسند، از بلوکهای سنگی تراش خورده ساخته میشود. این نوع از سنگها بر اساس طرح و کاربردشان توسط روشهای مختلفی برش میخورند. سنگ به کار رفته در ساخت نرده و حفاظ سنگی را اغلب به صورت طبیعی یا مصنوعی میسازند.
دلیل نامگذاری صراحی برای نردهای ساخته شده از سنگ، شکل ظاهری نردههاست. کلمه صراحی در لغت با معنای ظرفی شکمدار که سر تنگی دارد، شناخته میشود. از این ظرف برای نوشیدن آب و شربت استفاده میکنند. به دلیل شباهت ظرف مذکور با نرده آن را با نام صراحی سنگی مورد خطاب قرار میدهند.
زیبایی و جذابیت نردههای سنگی آنقدر زیاد است که از دیرباز به عنوان پرطرفدارترین نردههای ساختمان شناخته میشد. اگر به آثار تاریخی و خانههای قدیمی نگاه کنید حتما نمونههای منحصربهفردی از نردهی سنگی مشاهده میکنید. اغلب نرده ساخته شده از جنس سنگ برای نمای بیرونی ساختمان بهخصوص نماهای کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرد. اما باید بگوییم که طرفداران نردهی سنگی برای محیط داخلی ساختمان هم کم نیستند. زیرا این سازه سنگی به راحتی با اجزای مختلف ساختمان و سبکهای گوناگون هماهنگ میشود.
ویژگیهای نرده ساخته شده از جنس سنگ
سنگها یکی از مصالح پرطرفدار در ساخت نمای بیرونی و فضای داخلی ساختمان به شمار میآیند. نرده سنگی یا همان صراحی سنگی به صورت متنوع تولید میشود اما باید گفت استحکام و مقاومت بسیار بالا در برابر شرایط جوی سخت، ویژگیای است که در همه طرحها، اشکال و جنسهای این نوع سازههای سنگی وجود دارد.
به دلیل وجود این مقاومت میتوان سنگ مورد نظر برای ساخت نرده را به اشکال مختلفی درآورد و با دستگاههای حکاکی، برش کاری و… به ایجاد طرح و مدل مختلف پرداخت. بنابراین میتوان گفت دومین خصوصیت نردههای سنگی قابلیت برش خوردن آسان و صیقلپذیری راحت آنهاست که مزیت بسیار مهمی برای نردهای ساخته شده از جنس سنگ محسوب میشود. به طور کلی میتوان ویژگی نرده و حفاظ سنگی را به صورت زیر دستهبندی کرد:
- باعث جلوه و زیبایی بیشتر نمای بیرونی و فضای داخلی ساختمان میشود.
- با شستشو و تمیزکاری هیچگونه تغییر شکل و آسیبی در سنگ نردهها ایجاد نخواهد شد.
- به مراقبت و نگهداری مداوم نیاز ندارد.
- نرده های سنگی در رنگ، طرح و مدلهای متنوعی تولید میشوند.
- این نوع نردهها یکی از بهترین انتخابها برای نمای کلاسیک ساختمان به شمار میآیند.
- نرده سنگی دارای قابلیت ضد حریق است و در صورت بروز آتشسوزی موجب گسترش آن نخواهد شد.
- این نوع نردهها در برابر تابش مستقیم آفتاب مقاومت بالایی دارند و همچون نرده فلزی دچار زنگ زدگی، رنگ پریدگی و آسیب نمیشوند.
- سنگهای طبیعی به کار رفته در ساختار این نوع نرده به خوبی حس آرامش و امنیت را برای افراد تداعی میکنند.
اهمیت توجه به جنس صراحی سنگی
یکی از مهمترین نکاتی که باید هنگام انتخاب سنگ صراحی یا همان سنگ مورد نظر برای نردههای سنگی به آن توجه کرد، جنس سنگ است. سنگ مورد نظر شما باید حتما از نوع سنگ آهکی باشد. این نوع سنگها در کارخانه به جهت تولید با مواد مخصوصی آماده میشوند تا هنگام برش خوردن آسیب نبینند. دومین نکته حائز اهمیت عدم وجود رگه و ترک درون سنگ انتخابی شما است. نردههای ساخته شده از جنس سنگ با طرح، مدل و اشکال مختلفی تولید میشوند.
برای اجرای طرحهای متفاوت باید سنگها را درون دستگاه برش کاری و حکاکی قرار داد. لازمه انجام این کار عدم وجود آن رگهها و ترک درون سنگ مورد نظر خواهد بود.
اگر به بناهای تاریخی همچون روم باستان و تخت جمشید نگاه کنید، خواهید دید که سنگ های استفاده شده برای ساختن آن بناها همچنان سالم باقی ماندهاند. بنابراین توجه به جنس سنگ هنگام ساخت نردهای سنگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در ادامه به طور مفصل انواع سنگهای کاربردی و مقاوم را برای ساخت نرده سنگی معرفی میکنیم.
آشنایی با کاربرد انواع نرده سنگی
از گذشته نردههای سنگی در بخشهای مختلفی از ساختمان مورد استفاده قرار میگرفتند. این روزها با افزایش محبوبیت بیش از پیش این سازه منحصربهفرد اغلب افراد برای نمای ساختمان خود در فضای بیرونی یا درونی یک حفاظ سنگی انتخاب میکنند.
از طرفی استحکام بسیار زیاد، مقاومت بالا و عمر طولانی سنگ باعث شده تا سازندگان ساختمان از سنگهای زیبا و خاص برای نردههای فضای بیرونی ساختمان استفاده کنند. وجود نرده های ساخته شده از جنس سنگ علاوه بر بالا بردن امنیت ساختمان میتواند جلوه و زیبایی آن را دو چندان کند. در زیر با اصلیترین کاربرد نرده مدل سنگی آشنا خواهید شد:
- نردههای ساخته شده از جنس سنگ برای راه پله
- نردههای بالکن ساخته شده از جنس سنگ
- نرده های سنگی مخصوص تراس
- نردههای ساخته شده از سنگ مرغوب برای روف گاردن
انواع نرده سنگی
نرده ساخته شده از جنس سنگ انواع مختلفی دارد. ویژگی خاص هر یک از این نردهها باعث میشود تا با سازه سنگی متفاوتی روبهرو باشید. اغلب نردههای سنگی علاوه بر جنس سنگها از نظر شکل هم با یکدیگر تفاوت دارند. اغلب نرده و حفاظ سنگی با اشکالی همچون چهارگوش، گرد، رومی، کلاسیک، طرح زمرد، طرح تیتان، آریو… موجود است. در زیر شما را با مهمترین و پرکاربردترین انواع مدل نرده سنگی آشنا میکنیم:
نرده ساخته شده از سنگ طبیعی
سنگ طبیعی میتواند نردههای سنگی شما را به یک سازه بسیار شیک و منحصربهفرد تبدیل کند. اما یادتان باشد قیمت سنگهای طبیعی بسیار بالاست. این موضوع باعث میشود تا هزینه نهایی نرده سنگی راه پله نسبت به سایر متریال گران قیمتتر تمام شود.
سنگ طبیعی از مقاومت خوبی برخوردار است، اما اصلیترین ویژگی آن را باید در افزایش جلوه و زیبایی نمای ساختمان دانست. بنابراین اگر میخواهید نمای بیرونی یا درونی ساختمان شما دارای ظاهر شگفتانگیزی باشد، از راه پلهای ساخته شده با سنگ طبیعی استفاده کنید.
نرده ساخته شده از سنگ مصنوعی
همان طور که گفتیم قیمت سنگهای طبیعی برای ساخت نرده بسیار بالاست. به همین دلیل افرادی که میخواهند از نرده سنگی برای نمای بیرونی یا درونی ساختمان خود استفاده کنند، اما بودجه کمتری دارند به سراغ سنگهای مصنوعی میروند. این نوع سنگهای پرطرفدار برای راه پله با زیبایی و جذابیتی همانند سنگهای طبیعی ساخته میشود در حالیکه مقرون بهصرفهتر از آن خواهد بود.
در واقع باید ویژگی اصلی این نوع سنگها را در وزن کمتر، تنوع بالا و هزینه مناسب خلاصه کرد. به همین دلیل این روزها نرده های سنگی ساخته شده از سنگ طبیعی جای خود را به سنگهای مصنوعی داده است.
برای بالا بردن مقاومت و استحکام سنگ مصنوعی نردهها آن را با بتن فرآوری شده آماده میکنند. در این صورت میتوانید به راحتی متناسب با سلیقه شخصی و فضای مورد نظرتان برای نمای بیرونی یا درونی ساختمان یکی از انواع نردههای ساخته شده از سنگ مصنوعی را انتخاب کنید.
نرده ساخته شده از سنگ صراحی
سنگ صراحی یکی از محبوبترین انواع مدل نرده سنگی است که امروزه اکثر سازندگان از آن برای نمای بیرونی یا درونی ساختمان استفاده میکنند. صراحی سنگ در واقع همان نردههای ساخته شده از سنگهای زیبا و آهکی است با این تفاوت که مزایای بسیار زیادی دارد و به نردهی سنگی شما جلوه منحصربهفردی میبخشد.
نردههای مذکور را باید در دسته سنگهای مصنوعی و سمنت پلاست قرار داد که به جهت آماده شدن برای برشکاری، فشار و خم شدن با آهک فراوان ساخته میشود. سنگ تراورتن یکی از مشهورترین و باکیفیتترین سنگهای معرفی شده با ویژگی سنگ مخصوص صراحی است. این نوع نردهها با طرحهای مختلفی ساخته میشوند. در زیر دو طرح بسیار پرطرفدار نرده های ساخته شده از سنگ صراحی را معرفی میکنیم:
- طرح دایرهای: سنگ صراحی دایرهای شکل برای فضای بیرونی ساختمان طرفداران زیادی دارد. زیرا علاوه بر جلوه بسیار زیبا از مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی سخت و شکستگی برخوردار است.
- طرح مربعی: صراحی سنگی مربعی به دلیل ترد تر بودن ممکن است بر اثر تغییرات آب و هوا دچار شکستگی یا لب پریدن شود. بنابراین توصیه میشود از این طرح برای سنگ صراحی فضای داخلی ساختمان استفاده کنید.
از مهمترین ویژگی این سنگ پرطرفدار باید به مقاومسازی حرفهای، وزن سبک، تنوع بالا در طرح، شکل و مدل به همراه استحکام بسیار زیاد اشاره کرد. به همین دلیل اگر میخواهید از یک سنگ بسیار کاربردی و با کیفیت برای حفاظ و نرده ساختمان خود استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما صراحی سنگ است.
برای ساخت سنگهای مصنوعی صراحی به طبیعیترین شکل، آنها را درون قالبهایی با نقشونگار فراوان توسط خاک، سیمان و آگرگات سنگ طبیعی میریزند. قیمت مناسب سنگ صراحی یکی دیگر از عواملی است که امروزه اکثر سازندگان برای ساخت نرده راه پله سنگی به سراغ آن خواهند رفت.
نرده ساخته شده از سنگ صراحی رزینی
نرده و حفاظهایی که با سنگ مخصوص صراحی رزینی ساخته میشوند در دسته مقاومترین نردههای راه پله و سایر بخشهای ساختمان قرار میگیرند. این نوع نردهها برای مقاومسازی بیشتر در درون خود میلگرد دارند که باعث میشود نصب آنها با استحکام بیشتری انجام شود.
از مهمترین ویژگی نردهی سنگی ساخته شده از صراحی زرینی وجود پلیمر در ساختار آنهاست. این ویژگی باعث میشود تا نردههای صراحی رزینی سنگی در برابر سرما و گرما مقاومت بسیار بالایی داشته باشند.
بهترین سنگها برای ساخت نرده و حفاظ سنگی کدامند؟
نرده ساخته شده از جنس سنگ یکی از پرکاربردترین انواع نردهها برای فضای داخلی یا نمای بیرونی ساختمان به شمار میآید. به همین دلیل انتخاب سنگ مناسب که کیفیت و دوام بالایی داشته باشد، حائز اهمیت است.
برخی سنگها برای فضای بیرونی مناسب نیستند و احتمال آسیبپذیر بودن آنها بالاست. همچنین بعضی دیگر از سنگهای انتخابی برای ساخت نرده ممکن است ظرافت و جذابیت لازم را برای فضای داخلی ساختمان نداشته باشند. از همین رو در زیر شما را با بهترین سنگهای مورد استفاده برای ساخت نرده در مکانهای مختلف آشنا میکنیم:
سنگ مرمر
اگر به دنبال شیکترین سنگ برای نرده و حفاظ خود هستید، پیشنهاد ما به شما استفاده از سنگ مرمر و مرمریت است. این نوع سنگها زیبایی و جلوه بسیار زیادی دارند، اما مقاومت پایین آنها باعث میشود تا برای فضای باز مورد استفاده قرار نگیرند. یکی از معایب سنگهای مرمر، استحکام ضعیف آنها در برابر شرایط جوی سخت و تغییرات آب و هوا است. به همین دلیل نمیتوان از سنگ مرمریت و مرمر برای ساخت نردهی سنگی نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد.
سنگ تراورتن
این سنگ در دسته سنگهای بسیار مقاوم و مستحکم قرار دارد. به همین دلیل توصیه میشود برای نرده راه پله سنگی فضای بیرونی، بالکن، تراس و پشت بام حتما از سنگ تراورتن استفاده کنید. سنگ مذکور در برابر تغییرات جوی، رطوبت، آب و هوای نامناسب مقاومت و پایداری بالایی از خود نشان میدهد.
سنگ گرانیت
نرده مدل سنگی شما اگر از سنگ گرانیت ساخته شود، علاوه بر زیبایی و جذابیت، بسیار مقاوم خواهد بود. به همین دلیل میتوانید از این سنگ منحصربهفرد برای نرده راه پله سنگی داخل ساختمان و نمای بیرونی استفاده کنید. در این صورت فضای ساختمان شما ایمن خواهد بود و جلوه بیشتری پیدا میکند.
بررسی نکات مهم هنگام انتخاب نرده سنگی
انتخاب نرده ساخته شده از جنس سنگ زمانی امکانپذیر خواهد بود که ابتدا چندین نکته مهم بررسی شوند. اولین گام در انتخاب نردههای مذکور مشخص کردن مکان مورد نظر برای نصب آنهاست. اینکه قرار است نردهی سنگی برای کدام بخش از ساختمان سفارش داده شود.
نرده های سنگی نمای بیرونی ساختمان ویژگی و مقاومت خاصی دارند. همچنین سنگ مورد نظر برای نرده فضای داخلی ساختمان دارای مشخصات بهخصوصی است. برخی افراد تصمیم میگیرند برای نرده راه پله سنگی خود از حفاظ سنگی پیش ساخته استفاده کنند. بهترین سنگ برای این سازه صراحی سنگ مرمر و سنگ چینی است. مقاومت و کیفیت این سنگها طوری طراحی شده که برای نردههای پیش ساخته سنگی بسیار مناسب خواهند بود.
نکته مهم بعدی هنگام انتخاب نردهای سنگی در نظر گرفتن محل زندگی شماست. به عنوان مثال سنگهایی همچون بوکان و مرمریت برای اقلیم سرد و پر باران مناسب نیستند. زیرا مقاومت آنها در برابر یخبندان و بارانهای شدید بسیار پایین است و خیلی زود دچار شکستگی میشوند.
یکی دیگر از نکات مهم هنگام خرید سنگ صراحی، توجه به سالم بودن آن است. وجود هر گونه رگه یا ترک بر روی سنگ مورد نظر شما میتواند در آیندهای نه چندان دور با لب پر شدن، شکستگی و شکافهای عمیق روبهرو شود. همان طور که قبلا اشاره کردیم نردهها زینتبخش فضای داخلی و بیرونی ساختمان محسوب میشوند. نرده سنگی یکی از پرکاربردترین و جذابترین نردههایی است که در صورت انتخاب درست سنگ میتواند باعث ایجاد جلوه بیشتر در ساختمان شود. بنابراین هنگام انتخاب سنگ مورد نظر برای نرده راه پله به هماهنگ بودن آن با سایر اجزای ساختمان دقت کنید.
مزایا و معایب نرده مدل سنگی
نردههای راه پله سنگی یکی از بادوامترین و محبوبترین نردههای موجود به شمار میآیند. به همین دلیل امروزه استفاده از صراحیهای سنگی را در اغلب ساختمانهای کلاسیک و مدرن مشاهده میکنید. در بخشهای مختلف مقاله کم و بیش مزایای این سنگ پرطرفدار را بررسی کردیم. اما به دلیل وجود برخی از مخالفین با نرده ساخته شده از جنس سنگ در ادامه لیست کاملی از مزایا و معایب آن را با شما به اشتراک میگذاریم:
مزایا
- تنوع رنگ بالا در تولیدات نردههای مذکور باعث میشود تا این سازه دیگر به رنگ آمیزی و هزینه مربوط به آن نیازی نداشته باشد.
- امنیت بالا، مقاومت، طول عمر و استحکام بسیار زیاد این حفاظهای سنگی باعث شده تا از آن به عنوان یکی از نردههای بسیار مطمئن برای فضای بیرونی، راه پله، تراس، بالکن و پشت بام یاد کنند.
- نردههای ساخته شده از جنس سنگ در برابر رطوبت، شستشوی مداوم با آب و هر نوع ماده شیمیایی به جهت تمیز کردن مقاومت بسیار بالایی دارند.
- این نردههای پرطرفدار سنگی در دمای مختلف هوا (سرما و گرما) دچار انبساط و انقباض نخواهند شد. بنابراین نگران ترک خوردن نرده سنگی در تغییرات دمایی نباشید.
- قابلیت برش و حکاکی بر روی سنگ باعث میشود تا تولیدات نردهی سنگی بسیار متنوع باشد. به همین دلیل این حفاظ سنگی میتواند افراد زیادی را با سلیقه متفاوت راضی نگه دارد.
- وجود نرده راه پله سنگی در فضای داخلی منزل باعث ایجاد حس خوب، صمیمیت و گرمای بیشتر خواهد شد.
- طراحی و نصب نردهای سنگی برخلاف جنس سنگ بسیار راحت است و میتواند با لطافت درونیاش به جلوه بیشتر ساختمان کمک بزرگی کند.
معایب
- نردههای ساخته شده از جنس سنگ اغلب برای ساخت و نصب هزینه بسیار بالایی دارند. بنابراین اگر به دنبال یک متریال با کیفیت برای نرده خود هستید، سنگ انتخاب درستی خواهد بود، اما در صورت داشتن بودجه کم توصیه نمیشود. زیرا سنگهایی با قیمت پایین کیفیت درستی برای ساخت نرده راه پله، بالکن، تراس و پشت بام ندارند.
- این نوع نرده و حفاظهای سنگی دارای قابلیت جرمپذیری بالایی هستند. به این معنی که گرد و غبار به راحتی جذب سنگ صراحی میشود و کثیفی روی آن قابل مشاهده خواهد بود.
- شیوه نصب نردهی سنگی آسان است، اما یک فرد ماهر و متخصص هم برای نصب در محل مشخص شده به زمان نسبتا طولانی نیاز دارد. بنابراین باید برای نصب آنها وقت بیشتری در نظر بگیرید.
- یادتان باشد سنگهای معرفی شده برای ساخت نردههای راه پله و سایر بخشهای ساختمان دارای کیفیت متفاوتی هستند. هنگام خرید این متریال دقت کافی داشته باشید تا سنگ با کیفیت انتخاب کنید. در غیر این صورت سنگ هنگام جابهجایی و نصب با یک ضربه کوچک دچار شکستگی یا خوردگی خواهد شد.
نرده سنگی راه پله
راه پلهها یکی از اجزای اصلی ساختمان به شمار میآیند. وجود این سازه علاوه بر اتصال طبقات به یکدیگر، تاثیر بسیار زیادی بر روی زیبایی فضای مورد نظر خواهد داشت. تا جاییکه اگر طراحان و سازندگان با کمی خلاقیت به طراحی و ساخت راه پله بپردازند، میتوانند هویت خاص و منحصربهفردی برای ساختمان خود قائل شوند.
از طرفی وجود نرده برای راه پله به دلیل برقراری امنیت بسیار حائز اهمیت است. نردهی سنگی میتواند به خوبی همچون محافظی قدرتمند از بروز هر گونه حادثه جلوگیری کند. با انتخاب سنگ مناسب و مرغوب میتوانید در جهت ساخت نرده و حفاظی با میزان مقاومت بسیار بالا اقدام کنید. سنگهای متنوع و بسیار با کیفیتی تولید میشوند که به آسانی میتوان از آنها برای ساخت نرده راه پله سنگی استفاده کرد. انواع سنگهای مناسب برای نرده راه پله و کارایی آنها به طور مفصل در بخشهای قبلی همین مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.
نردههای سنگی بالکن و تراس
بالکن و تراس در فضای بیرونی ساختمان ساخته میشوند. بنابراین در طراحی نرده برای این سازه باید علاوه بر انتخاب یک سنگ مرغوب و با کیفیت به زیبایی آن توجه کرد. زیرا نرده های سنگی میتوانند جلوه نمای بیرونی ساختمان شما را دو چندان کنند.
از طرفی وجود نردهی سنگی با مقاومت و استحکام بالا در برابر شرایط جوی سخت و تغییرات آب و هوایی عملکرد خوبی خواهد داشت. بنابراین میتوان نردههای مذکور را بهترین انتخاب برای نرده بالکن و تراس سنگی در نظر گرفت. اغلب سازندگان برای نرده بالکن و تراس از طرح سنگ گرد و چهارگوش استفاده میکنند. البته لازم به ذکر است که نرده های ساخته شده از جنس سنگی با شکل گرد به دلیل سختی فرآوری این مدل سنگ قیمت بیشتری دارند.
قیمت نرده سنگی
همان طور که در قسمت معایب نرده مدل سنگی گفتیم، هزینه خرید این متریال و دستمزد نصب آن به دلیل حساسیتهای موجود بالاست. اما تنها همین عامل بر قیمت نهایی صراحیهای سنگی اثرگذار نیست. بلکه برای برآورد قیمت نرده سنگی علاوه بر جنس سنگ باید عواملی همچون متراژ محل مورد نظر، تعداد نرده، ابعاد آن، ارتفاع محل در نظر گرفته شده برای نصب و طرح انتخابی شما مورد بررسی قرار بگیرند.
هر کدام از این عوامل میتوانند نصب نرده و حفاظ سنگی را با توجه به ویژگی خاص خودشان طولانیتر کنند. هرچقدر زمان بیشتری برای نصب نردهای سنگی صرف شود، به همان میزان دستمزد نصابان و در نتیجه قیمت نهایی نرده مذکور بیشتر خواهد بود.
نحوه اجرا و نصب انواع نرده های سنگی
نصب نرده و حفاظ سنگی کمی متفاوتتر از نردههای ساخته شده با متریال دیگر است. در این نوع نرده پرطرفدار سنگی باید حفاظ را بعد از اینکه سنگ مخصوص کف پله قرار داده شد، نصب کنید. زیرا سنگ راه پله قابلیت تغییر و جابهجایی پس از نصب ندارد.
نحوه اجرا و نصب نرده مدل سنگی بدین شکل است که ابتدا بر روی سنگ نردهها سوراخهایی ایجاد میکنند. سپس برای آن قسمتی از کف پله که باید سنگ صراحی درونش قرار بگیرد، توسط میلگرد مقاومسازی انجام میدهند. نکته بسیار مهم در نصب صراحی سنگی این است که از یک فرد ماهر و متخصص برای انجام آن کمک بگیرید. زیرا در صورت نصب غیر اصولی ممکن است نردههای ساخته شده از جنس سنگ نه تنها باعث ایجاد امنیت نشوند، بلکه حادثهساز باشند.
یکی دیگر از نکات مهم در نحوه نصب نردههای مذکور رعایت فاصله استاندارد بین آنهاست. این فاصله قانونی برای بالکن و تراس 5 الی 10 سانتیمتر در نظر گرفته شده است. یادتان باشد برای تکمیل کار حتما باید از درپوش سنگی نرده استفاده کنید. منظور از درپوش سنگی همان سنگ مخصوص روی نرده و حفاظ سنگی است. این سنگ را باید با چسب مخصوص و با کیفیت بر روی نردهها بچسبانید.
سخن پایانی
نرده سنگی یکی دیگر از انواع نردههای موجود است که علاوه بر جلوگیری از سقوط و پرت شدن باعث جلوه و زیبایی منحصربهفردی در ساختمان میشود. نکته مهم هنگام انتخاب سنگ صراحی توجه به کیفیت و جنس آنهاست. اهمیت این موضوع ما را برآن داشت تا در این مقاله شما را با انواع صراحی سنگی، مزایا و معایب این متریال در ساخت نرده آشنا کنیم. به نظر شما ساخت نردهای سنگی برای فضای درونی ساختمان مناسبتر است با نمای بیرونی آن؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
پاسخ دهید
نمایش دیدگاهها