طراحی داخلی در دنیای امروز به یک ضرورت مطلق بدل شده است. نسلهای جدید با شناخت انواع سبک دکوراسیون داخلی میتوانند محیط خانه خود را نه فقط به عنوان سرپناهی امن بلکه به فضایی برای عشق ورزیدن تبدیل کنند. دکوراسیون داخلی اکنون به عنصری از شخصیت ما تبدیل شده است که ما آرزوها، رویاها و نیازهای خود را در آن میبینیم. هر جزء از دکوراسیون خانه بخشی از وجود ما را تشکیل میدهد که در آن احساسات و تفکراتمان در یک ترکیب جادویی با هم مخلوط شدهاند. اما ما برای رسیدن به آنچه که احساس کرده و فکر میکنیم، باید شناخت خود را نسبت به انواع سبکهای دکوراسیون داخلی افزایش دهیم. اگر ما بدانیم به دنبال چه سبکی از طراحی داخلی هستیم، بهتر میتوانیم خود را با محیط زندگیمان تطبیق دهیم. با مقاله دیگری از وبلاگ معمارنو همراه باشید.
سوالات متداول:
پرکاربردترین سبکهای دکوراسیون داخلی کدامند؟
سبکهای مدرن، مینیمالیست، معاصر، کلاسیک، سنتی، بوهمی، روستیک و انتقالی از پرکاربردترین سبکهای دکوراسیون داخلی محسوب میشوند.
در انتخاب سبک دکوراسیون داخلی چه مواردی را مد نظر قرار دهیم؟
در ابتدا باید انواع سبکهای دکوراسیون داخلی را بشناسید و سپس با توجه به احساسات درونی و نیازهای فضایی خود، سبک مد نظرتان را انتخاب کنید.
سبک مدرن (Modern Style)
دکوراسیون مدرن یک اصطلاح گسترده برای سبکی از طراحی است که در آن انواع متریال با فناوری روز ادغام شدهاند تا ترکیبی از اصالت، نوگرایی و کارایی را ایجاد کنند. سبک دکوراسیون داخلی مدرن با الهام از جنبش هنر مدرنیستی که در سپیده دم قرن بیستم متولد شد (بیش از 100 سال پیش)، رابطه ما با فضا و زیباییشناسی را دوباره از نو ابداع کرد تا ما چشم انداز خود را نسبت به جایی که زندگی میکنیم، گسترش دهیم. فضای خانه که پیش از ظهور سبک طراحی مدرن فقط جایی برای سکونت بود، حالا به مکانی برای پرورش ایدهها تبدیل شده است.
فضای داخلی مدرنیستی اغلب از عناصر کاربردی، ترکیببندی دقیق خطوط و مبلمان مدرن، مینیمال و هندسی شکل تشکیل شده است. تاکید بر سادگی بصری، استفاده از المانهای عملکردی و به کار بردن انواع رنگهای جسورانه، مهمترین ویژگیهای یک سبک دکوراسیون داخلی مدرن هستند.
سبک مدرن میانه قرن (Mid-Century Modern)
دکوراسیون مدرن میانه قرن سبکی را توصیف میکند که پس از جنگ جهانی دوم محبوب میشد. با انعکاس جنبش باهاوس (Bauhaus) در سراسر جهان، این سبک به بازوی اصلی طراحی مدرنیسم تبدیل شد که در آن استفاده از رنگهای خنثی، خطوط واضح و عناصر تعاملی با طبیعت و فضای باز، ویژگیهای اصلی این سبک بودند. در این سبک طراحی تاکید بر تقویت پیوندهای بین فردی بین وسایل مختلف بسیار ضروری است.
در سبک دکوراسیون مدرن میانه قرن فضا به عنوان چیزی بیش از یک محیط کاربردی در نظر گرفته میشود و به عنوان بوم نقاشی برای ایدئولوژیهای شخصی و اجتماعی که بشریت را پس از جنگ جهانی دوم هدایت کردند، پدیدار شد.
فضای داخلی باز با تاکید بر مناطق مشترک (عدم جداسازی فضاها با دیوار) و وضوح عملکردی و بصری جداییناپذیر سبک مدرنیستی، ماهیت اصلی این سبک را مشخص میکنند. پالت رنگی سبک مدرن اواسط قرن معمولاً شامل رنگهای نارنجی، زرد، سبز و قهوهای است.
سبک مینیمالیست (Minimalist Style)
فضای داخلی مینیمالیستی از جنبش هنرهای مینیمالیسم در دهههای 1960 و 1970 الهام گرفته شده است. این سبک دکوراسیون داخلی با ایده گرفتن از طراحی سنتی ژاپنی و فلسفه ذن، مفاهیم محرک مدرنیسم را در یک پالت تقریباً خالصانه بیان میکند. دکوراسیون مینیمال با کنار گذاشتن جزئیات تزئینی، زیبایی شناسی مینیمال را به ما ارائه میدهد که بر عملکرد متکی است. فضاهای داخلی مینیمالیستی بدون حواس پرتی یا بههمریختگی، در نهایت سادگی طراحی شدهاند تا تأثیرات بصری جسورانه و استفاده اساسی از فضا را به حداکثر برسانند.
عناصر و نقوش تزئینی در این سبک به حداقل رسیدهاند و رنگها در طیف رنگی خنثی و تک رنگی در فضا دیده میشوند. تکرار و حرکت خطوط و حضور سخاوتمندانه نور طبیعی، فضاهای داخلی به سبک مینیمالیست را پویا و زنده نگه میدارند.
مانند دیگر همتایان مدرنیست خود، سبک دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی حرکتی به سمت سادگی، عملکرد و کارایی است. با این حال، تاکید بر پالت رنگی مربوط به کشورهای اسکاندیناوی مانند سفید، مشکی و خاکستری در این سبک وضوح دیده میشود. طراحی اسکاندیناوی تعادل دقیقی را بین عملکرد در سبک مینیمالیستی و ایجاد فضایی گرم و شخصی ایجاد میکند.
این سبک داخلی با مواد ارگانیک، تزئینات ساده و جزئیات ساده مشخص میشود. پالت رنگ اسکاندیناوی در سیاه و سفید غرق شده است و با خاکستری و آبی یا گاه به گاه رنگ آمیزی زنده مانند سبز، آرامش بصری را به طراحی داخل میدمد.
عناصر در فضای داخلی اسکاندیناوی دارای خطوطی گردتر و سینوسیتر هستند (ماند مبلمان) که همراه با بافتهای ارگانیک (چرم، پشم یا مواد طبیعی)، حتی در سادهترین چیدمانها، حال و هوای دنجتری ایجاد میکنند.
سبک صنعتی (Industrial Style)
سبک دکوراسیون صنعتی، سبک مدرن را برای عملکرد بیشتر با تبدیل بخشهای سازهای ساختمان به زیبایی شناسی مینیمال معنا میکند. تیرها، ستونها، لولهها، کانالها و فلنجها برای تأکید بر سبک صنعتی و ماشینی در فضا اعمال میشوند. این سبک طراحی به طور عمده روحیات مردانه را نشان میدهد. برخلاف بسیاری دیگر از شاخههای جنبش مدرن که با نوگرایی تمرکز دارند، سبک دکوراسیون داخلی صنعتی بر فرسودگی، وسایل بازیافتی و نجات فضاهای کهنه مفهوم پیدا میکند.
در بازسازی انبارها و خانههای قدیمی و تبدیل آنها به سبک دکوراسیون صنعتی، تمایل به استفاده از رنگهای گرم و خنثی مانند خاکستری و قهوهای به همراه عناصر فلزی، بتن اکسپوز (بتن نما) و آجر وجود دارد که همه این موارد کاملاً مکمل یکدیگر هستند. هنگام انتخاب مبلمان و دکوراسیون، مدلهایی با ظاهر صنعتی و قدیمی را انتخاب کنید.
سبک معاصر (Contemporary Style)
دکوراسیون معاصر به سبک فعلی (در زمان حال) اشاره دارد. بنابراین این سبک همیشه در حال تحول است و گرایشها و سلیقههای رایج در هر زمان را منعکس میکند. به این ترتیب، توصیف این سبک به عنوان مجموعهای از ایدهها، اهداف یا ویژگیهای مشخص دشوار است. این سبک طراحی با ارائه یک رویکرد متعادلتر به دکوراسیون داخلی، از زیباییشناسی مدرنیسم فاصله میگیرد. با توجه به اینکه سبک مدرن اواسط قرن در حال حاضر طرفدار زیادی دارد، سبک معاصر به شدت از آن وام گرفته است.
با این حال استفاده از عناصر، رنگها و اثاثیه با آزادی بیشتری همراه هستند که باعث میشوند، فضا هم عملکردی و هم دنج و گرم باشد. به طور کلی، سبک معاصر نه سرد و نه خیلی رسمی است، این سبک گرمی و دنجی خاصی دارد که باعث میشود طراح بتواند بیشتر از غریزه و احساس خود استفاده کند.
سبک آسیایی و ذن (Asian / Zen Style)
با جان بخشیدن به اصول اصلی فلسفه سنتی ژاپن، سبک طراح دکوراسیون داخلی ذن، در مورد تعادل، هماهنگی و توجه است. برخلاف بسیاری از سبکهای دیگر، فضاهای ذن کمترین تاثیرگذاری را دارند و بیشتر به ایجاد سکوت و سکون، درون و بیرون اهمیت میدهند. هر خط، فرم و سطحی با تفکر دقیق و کارآیی، بدون جزئیات تزئینی و شلوغی در محل خود قرار داده شده است.
پالت مواد عمدتاً ارگانیک است و چوب و الیاف طبیعی یک انتخاب اصلی در این سبک طراحی هستند. سبک ذن که در مجاورت طبیعت قرار دارد، از نزدیک با عناصر درگیر میشود و آنها را در طرحها و زیبایی شناختی خود میگنجاند. رنگها لطیف و طبیعی هستند و هماهنگی رنگی و تداوم سطوح و فضاها را متعادل میکند.
سبک بوهمی (Bohemian Style)
سبک بوهمی با افراد آزاد اندیش و آزاده همراه است که فلسفه غیر متعارف شخصی خود را برای زندگی بدون قید و شرط از هیچگونه هنجارهای جامعه معاصر بیان میکنند. فردیت برجسته این افراد در فضای داخلی خانههایشان نیز نمایان میشود. این فضاهای داخلی بسیار منحصر به فرد، پر جنب و جوش و زنده هستند و سبک طراحی بسیار خاصی را به وجود آورند که به نام «بوهو یا بوهو شیک» شناخته میشود.
سبک بوهمی آزادی کامل و فردیت قوی در بیان سلیقههای شخصی را فراهم میکند. سبک دکوراسیون داخلی بوهو نیز با ترکیبی منحصر به فرد و شگفتانگیز، شیک و شاد از اقلام، لوازم جانبی و رنگها مشخص میشود که در نگاه اول، چه در ویژگیهای طراحی و چه در پالتهای رنگ، هیچ انسجامی ندارد.
در این سبک فضا شلوغ است، هم از نظر تعداد آیتمها، هم از نظر اشکال و فرمها! مبلمان ترکیبی جذاب از اثاثیه قدیمی و فرسوده و حتی مدرن هستند. پارچهها و اکسسوریها با رنگها و طرحهای پر زرق و برق، فضایی شاد از سبک زندگی آزاد را ایجاد میکنند.
سبک استوایی (Tropical Style)
فضای داخلی به سبک استوایی، همه چیز درباره عاشقانههای سواحل زیبا، جنگلهای سرسبز و رنگهای پر جنب و جوش سرزمینهای عجیب و غریبی است که ما رویای آنها را داریم. این سبک طراحی داخلی با الهام از طبیعت، دارای فراوانی مواد طبیعی و پالتهای رنگی است که در زیبایی پر زرق و برق آن برای مناطق استوایی مشخص میشود.
سطوح بزرگتر دارای رنگهای سبز شاداب و سایههای فیروزهای و آبی هستند که پسزمینههایی را برای رنگهای شاد و پر جنب و جوش مانند صورتی، بنفش و نارنجی که بر روی اقلام تزئینی مختلف و منسوجات داخلی نمایش داده میشوند، ایجاد میکنند.
طرحهای عجیب و غریب از میوههای استوایی و برگهای خرما بر دکوراسیون دیوار غالب هستند (به صورت آثار هنری). طراحی و مدل مبلمان ساده است و از چوب طبیعی ساخته شده است زیرا این ماده در خانههای گرمسیری یک المان اصلی محسوب میشود. درها، میزها، تختها، صندلیها، کابینتها و وسایل ذخیرهسازی دارای چوب ساج سلطنتی، چوب خیزران، چوب حصیری ظریف و چوب ماهون هستند.
سبک هالیوود ریجنسی (Hollywood Regency style)
سبک طراحی دکوراسیون داخلی هالیوود ریجنسی در مورد بازگرداندن زرق و برق عصر طلایی دهه 1930 صنعت پررونق سینمای آمریکا است. این سبک، دکوراسیون مجلل خانههای ستارگان فیلم آن زمان را نشان میدهد. هالیوود ریجنسی ترکیبی هیجانانگیز از سبکها و گرایشها است که بهترین ویژگیهای خود را در ترکیبهای خیرهکننده به نمایش میگذارد تا فضایی از راحتی، مجلل و پر زرق و برق ایجاد کند. این آزادی بیان است که این سبک را منحصر به فرد نشان میدهد.
سبک طراحی هالیوود ریجنسی با پلان باز و لاکچری است. مبلمان بر فضا تسلط ندارند و نسبتاً در مقیاس کوچک، با خطوط ساده و به شکل مبلمان اواسط قرن ساخته شدهاند. با این حال، مبلمان با سطوح روشن و براق، روکشهای فلزی در برنج و طلا، الگوهای هنر دکوی جسورانه با کنتراست بالا و پارچهها و بافتهای مجلل در رنگهای پر جنب و جوش، خودنمایی میکنند.
این فضا از طریق انبوهی از لوازم جانبی براق و مجلل، کریستالهای درخشان و منسوجات و ست فرش و مبلمانها همراه با پر از جزئیات تزئینی که با حاشیهها و منگولههای ابریشمی مزین شدهاند، در زرق و برق میدرخشد.
سبک روستیک (Rustic Style)
سبک روستیک با سادگی کلاسیک و حس گرم خانه، در میان محبوبترین سبکهای دکوراسیون داخلی قرار دارد. تعجبی ندارد که سبک روستیک را در ساختمانها و فضاهای شهری و هم در خانههای روستایی پیدا کنید. پالتهای رنگی سبک روستیک ممکن است از سایههای تیره قهوهای تا رنگهای خنثی متفاوت باشند. اقلام تزئینی اغلب دستساز، نجات یافته (مبلمان یا میز ناهارخوری که تعمیر شده است) یا تغییر کاربری داده شده از چوب، چرم، الیاف طبیعی، حصیر و آهن فرفورژه هستند.
مبلمان دارای ساختاری محکم و طراحی کلاسیک هستند و تا حدودی بزرگ و با ظاهری فرسوده به نظر میرسند. مبلمان عمدتاً از چوب طبیعی و معمولاً تیره رنگ ساخته میشوند که با تودوزی از چرم طبیعی و پارچههای طبیعی دیگر که از پوست حیوانات ساخته شدهاند، مطابقت دارند.
سبک کلاسیک (Classic style)
سبک دکوراسیون داخلی سنتی به ایدههایی که در گذشته استفاده میشدند، روی میآورد. رویکردی که در این سبک وجود دارد، بازنگری جزئی در ایدههای کلاسیک و استفاده مناسب از آنها در دنیای مدرن است. دکوراسیون به سبک سنتی با صندلیهای بالدار (WING CHAIR)، مبلمان با طرحهای پیچیده، میزهای جلو مبلی با طراحی کلاسیک و طراحیهای خاص که معمولاً ریشه در سبکهای انگلیسی قرن هجدهم و نئوکلاسیک دارند.
رنگهای اصلی سبک دکوراسیون داخلی سنتی شامل قهوهای، بژ، مشکی، خاکستری، سفید، سرمهای و ارغوانی هستند. مبل کلاسیک چوبی تیره رنگ که دارای حکاکیهای زیبا و جزئیات تزئینی است، به همراه آثار هنری و وسایل دکوری سنتی مانند آباژور یا گرامافون میتوانند یک دکوراسیون سلطنتی و کلاسیک را تداعی کنند.
سبک انتقالی (Transitional style)
سبک طراحی دکوراسیون داخلی انتقالی، تلفیقی زیبا از دو گرایش طراحی داخلی شامل کلاسیک و مدرن معاصر است. این دو سبک ممکن است بسیار دور از یکدیگر به نظر برسند، به طوری که سبک سنتی تا حدودی قدیمی و سنگین در نظر گرفته میشود، در حالی که سبک مدرن جدید و نوگرا است. با این حال، طراحان روشی هوشمندانه برای استفاده بهینه از این دو سبک طراحی و نمایش آنها به شیوهای دلپذیر کشف کردهاند. سبک انتقالی دارای مبلمان با اندازه بزرگ و با خطوط منحنی و تمرکز بر راحتی است که الهام گرفته از طراحی سنتی خواهد بود.
فقدان تزئینات بیش از حد، چینش خطوط مستقیم و محدودیت واضح در تعداد وسایل، گرایشهای مینیمالیستی سبک معاصر را نشان میدهند. پالت رنگی سبک انتقالی عمدتاً خنثی و تک رنگ است که روی دیوارها، سقفها، کفپوشها و اثاثیه خانه دیده میشود. رنگها از مایل به زرد تا وانیلی گرم متغیر هستند که عمق و تعادل را در فضا ایجاد میکنند.
سبک آرت دکو (Art Deco Style)
در سبک آرت دکو میتوان جسارت و هیجان در ترکیببندیهای ظریف را مشاهده کرد. این سبک که ریشه در زرق و برق اروپا و آمریکا پس از جنگ داشت، در دهه 1920 متولد شد تا زیباییشناسی جدیدی را ارائه دهد. در قلب این سبک، عناصر منظم و متقارن هستند و ترکیب بندی اثاثیه و وسایل به صورت خطوط ساده و هندسی ظاهر میشوند.
الگوهای زاویهدار، طرحهای لایهای و منحنیهای جسورانه، بازی با فرم و زیباییشناسی یراقآلات کرومی و برنجی براق، وجود آینههای دیواری و مبلمان چرمی لوکس، همگی بازتاب سبک دکوراسیون آرت دکو هستند. فضای داخلی آرت دکو نیز با نورپردازی حداکثری که منجر به روشن شدن زیاد فضا میشود، زرق و برق این سبک را نشان میدهد.
سبک کانتری (Country style)
دنج بودن در سبک دکوراسیون کانتری امری کلیدی است زیرا این فضا آغوش گرم یک کلبه جاودانه را تداعی میکند. به این ترتیب، این سبک دکوراسیون داخلی میتواند ریشه در سنتهای مختلف داشته باشد (انگلیسی، فرانسوی، توسکانی یا اسکاندیناویایی) و بنابراین قادر است به طور قابل توجهی در واژگان متفاوت در نظر گرفته شود. چوب، سفال و انبوهی از مواد آلی ماهیت این سبک را تشکیل میدهند که در مقیاس و ویژگیهای معمول حک شدهاند.
رنگهای گرم و پارچههای طرحدار و کاغذ دیواریها نیز در این سبک طراحی محبوب زیادی دارند. تنوع زیادی در سبک کانتری وجود دارند که طراح میتواند مجموعهای از عناصر و ویژگیها را برای ایجاد گرما، آرامش و تعادل در فضای داخل ایجاد کند.
سبک ساحلی (Coastal style)
درست مانند اقیانوسی که الهامبخش آن است، سبک طراحی دکوراسیون داخلی ساحلی سرشار از تازگی، آرامش و هیجان است. این سبک به جای اینکه صرفاً فضای داخلی را با مواد، نقوش و عناصر اقیانوسی تزیین کند، یک گام فراتر میرود و زیبایی شناسی را ارائه میدهد که کاملاً آفتابی و در لحن دریایی است. نور طبیعی در نسبتهای فراوان در این طراحی استفاده میشود و به طرز بازیگوشی، کنتراست سفید و آبی را منعکس میکند.
آبی کلاسیک، آبی فیروزهای و طیف بیشماری از رنگ آبی در وسایل و عناصر طراحی به سبک ساحلی دیده میشود. البته این فرصت نیز وجود دارد که از ویژگیهای اقیانوسی بهره ببرید. از صدفها و نمادهای دریایی گرفته تا وسایلی شبیه به لنگر و سکان کشتی، همگی میتوانند در قالب لوازم دکوری یا به صورت طرحی روی بوم تابلو نقاشی نمایش داده شوند.
سبک التقاطی (Eclectic Style)
غافلگیرکننده، غیرمنتظره و بدون ترس از شکستن قوانین، دکوراسیون داخلی به سبک التقاطی شخصیت و آزادی را به تصویر میکشد. این سبک به خودی خود بدون هیچ دستورالعمل یا قصدی، آزادانه از دیگر انواع سبک دکوراسیون داخلی وام گرفته و طیفی از ایدهها و الهامات را متناسب با فضا و هدف مورد نظر هماهنگ میکند. در هسته خود، این سبک طراحی با تنوع و لایهبندی فراوانی همراه است، به طرز ماهرانهای از عناصر برای ایجاد یک ریتم کلی استفاده میکند که فضای داخلی را زنده کرده و آن را کاملاً از خستهکننده بودن نجات میدهد.
سبک التقاطی بر حساسیتهای اصلی طراحی تکیه داشته تا آشوبی که در آن وجود دارد را از بین ببرد و از طریق رنگ، ترکیب و تعادل، هارمونی قابل توجهی ایجاد کند. به ویژه پارچه و بافت، نقش برجستهای در ایجاد تنوع و لایهها در فضا و زیبایی شناسی دارند، بدون اینکه به زیبایی و انسجام آن لطمهای وارد شود.
سبک وینتج (Vintage Style)
برخلاف تصور رایج، سبک وینتیج به معنای خرید از بازار دستفروشان نیست! هر چیز قدیمی جذابیت وینتیج را ندارد. در عوض، این سبک ادای احترام به دهههای 1940 و 50 است، جایی که در عواقب جنگ جهانی دوم، مردم با هم یکی میشدند و با هر آنچه در دسترس بود، کار میکردند تا خانههای خود را مورد بازسازی قرار دهند و فضاهایی گرم و دوست داشتنی ایجاد کنند.
به عنوان یک قانون اصلی در سبک وینتیج، ماهیت قدیمی عناصر موجود در فضا امری کلیدی است. این مهم میتواند از طریق تضاد الگوها و نقوش روی مبلمان و فرش یا از طریق ترکیب وسایل دکوری قدیمی مانند بوفه یا آباژور صورت گیرد. رنگها نیز در سبک طراحی وینتیج، معمولاً در رنگهای روشن و خنثی هستند و رنگهای زنده مانند آبی یا زرد فقط برای تاثیرگذاری بیشتر استفاده میشوند. در واقع، سبک دکوراسیون داخلی وینتیج به زیباشناسی قدیمی تکیه دارد تا ظرافت را به فضا بدمد.
سبک مزرعهای مدرن (Modern Farmhouse Style)
سبک طراحی دکوراسیون داخلی مزرعهای مدرن در میان برترین گرایشهای طراحی داخلی معاصر در اروپا، آمریکای شمالی و دیگر مناطق کره زمین قرار دارد که به شدت تحت تاثیر فرهنگ اروپایی است. درواقع، ویژگیهای کلیدی این سبک مبتنی بر جذابیت گرم و تا حدودی نوستالژیک خانههای مزرعهای دنج در اروپای غربی و شمالی است. آنچه در فضای داخلی خانههای مزرعهای مدرن حاکم است، احساس آرامشبخشی است که از طریق مبلمان با طرح سنتی، وسایل کاربردی، اثاثیه دکوری ساخته شده از مواد طبیعی (چوب و سنگ) معنا پیدا میکنند.
دکوراسیون سبک مزرعهای دارای ظاهری منظم و در عین حال دنج و کاربردی است. در رنگها ملایم و خنثی هستند و تزئینات دکوری مطابق با روندهای مد قدیمی و معاصر در این سبک استفاده میشوند. بنابراین، سبک مزرعهای مدرن را میتوان ترکیبی از سبکهای کلاسیک، روستایی و مدرن دانست.
سبک شهری (Urban style)
تاکید سبک دکوراسیون شهری بر عناصر و طرحهایی است که حال و هوای بافت شهری را در داخل خانه به ارمغان میآورد. در این سبک طراحی داخلی میتوان برای رسید به ظاهری متمایز از انواع متریال و ویژگیهای غیرمعمول استفاده کرد. سبک شهری که به سمت حساسیتهای صنعتی گرایش دارد، ویژگیهای ساختاری در بافت شهری را نمایان میکند.
با این حال، عناصر سبک دکوراسیون شهری در فضاهای باز که در دارای رنگهای روشن هستند و ظرافت زنانه را تداعی میکنند، ترکیب میشوند. سبک طراحی شهری معمولاً با آثار هنری نیز همراه است که اغلب از عناصر شهری مانند خودروها، پلها یا مکانهای دیدنی شهر الهام میگیرد.
سبک شابی شیک (Shabby Chic Style)
سبک طراحی دکوراسیون داخلی شابی شیک که در دهه 1980 پدیدار شد، زیبایی شناسی سنتی بریتانیا را برای ایجاد سبک بصری ملایم و زنانه تفسیر کرد. این سبک که در فضاهای کاملاً روشن و مطبوع طراحی میشود، تعادلی متمایز بین ظاهر فرسوده یک کلبه انگلیسی و ظرافت اغراقآمیز سبک کلاسیک ایجاد میکند. نتیجه یک فضای کاملاً رمانتیک با میل به چیزهای ظریف در زندگی است. حتی مبلمان نیز ظاهری ظریف دارد تا احساس و لحن کلی فضای داخلی را زنانه نشان دهد.
جمعبندی: سبک دکوراسیون مورد علاقه شما کدام است؟
سبکهای دکوراسیون داخلی در طیف وسیعی از مدلها و طراحیها وجود دارند. این سبکها گاهی کاملاً متمایز از یکدیگر هستند و گاهی اوقات تنها با ظریف ترین تفاوتها مشخص میشوند. با این حال، هر کدام تجربه خاص خود را دارند و الهام بخش افراد هستند. دانستن اینکه چه چیزی انواع سبک دکوراسیون داخلی را متمایز میکند، ممکن است بسیار راحتتر از آن چیزی باشد که تصور میکنید.
ما با بیان ویژگیهای انواع سبک طراحی به شما این نوید را دادیم که با توجه به احساسات درونی و نیازهای فضایی خود، سبکی را انتخاب کنید در آن آرامش، عشق و روح زندگی موج میزند.
سلام در کدام سبک دکوراسیون داخلی میتوانیم از وسایل و اکسسوریهای چوبی قدیمی استفاده کنیم؟
سلام
شما میتوانید از وسایل چوبی قدیمی در سبکهای سنتی، روستیک، بوهمی و وینتیج با رعایت نکات طراحی داخلی در طراحی دکوراسیون منزل استفاده نمایید.
سلام سادهترین و مینیمالترین سبک دکوراسیون داخلی کدام است؟
سلام سادهترین سبک دکوراسیون داخلی را شما میتوانید در سبکهای مدرن و اسکاندیناوی مشاهده نمایید.