رنگ طلایی در دکوراسیون داخلی خانه؛ زیبا و باشکوه

دکوراسیون طلایی و سفید اتاق پذیرایی با کفپوش سرامیکی و پنجره‌های قدی و لوستر و مبلمان طلایی و میز جلومبلی بیضی شکل

طلا و رنگ طلایی از گذشته‌های دور برای نمایش جلال و شکوه استفاده می‌شد. ارزشمند بودن طلا باعث شده این رنگ و فلز طلا را بیشتر برای تزیین لباس پادشاهان و قصرهای سلطنتی ببینیم. حالا اما به لطف پیشرفت صنعت رنگرزی، رنگ طلایی را می‌توانید روی دیوارها، کف، سقف، پرده و حتی کابینت خانه‌ها مشاهده کنید. علاوه‌بر این، دکوراسیون طلایی هم طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.

 

سوالات متداول:

طیف‌های رنگ طلایی کدامند؟

زرد طلایی (Yellow Gold)، سفید طلایی (White Gold)، رز گلد (Rose Gold)، سبز طلایی (Green Gold) و طلایی خاکستری (Grey Gold) از طیف‌های رنگ طلایی هستند.


دکوراسیون طلایی دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشد؟

1. افزایش گرما و صمیمیت در محیط خانه 2. زیبا و مجلل کردن خانه 3. روشن کردن فضای خانه 4. ترکیب پذیری با رنگ‌های دیگر


در چه قسمت‌هایی از پذیرایی می‌توانیم از رنگ طلایی استفاده کنیم؟

در مبلمان، پرده‌ها، کفپوش و فرش، دیوار شاخص، سقف و تجهیزات می‌توانید از رنگ طلایی استفاده کنید.

 

دکوراسیون طلایی اتاق خوابی با پنجره‌های قدی، کفپوش پارکت، روتختی طلایی، پاف قهوه‌ای و آباژورهای رومیزی

به کار بردن رنگ طلایی در دکوراسیون خانه باید با توجه به قوانین هماهنگی رنگ‌ها و ترکیب آن با رنگ‌های مکمل انجام شود. در غیر این صورت، نتیجه‌ی عکس خواهد داشت. در بخش‌های مختلف خانه می‌توانید از طلایی برای دکوراسیون استفاده کنید. 

در ادامه پس از روانشناسی رنگ طلایی و خواص آن به معرفی طیف‌های مختلف طلایی و سپس ایده‌هایی برای استفاده از این رنگ در محیط خانه می‌پردازیم. همراه ما باشید.

 

از روانشناسی رنگ طلایی چه می‌دانید؟

رنگ طلایی در دکوراسیون آشپزخانه‌ای با کابینت‌های سرمه‌ای، جزیره سفید، صندلی‌های طلایی و سرمه‌ای و سه لوستر آویز طلایی

اولین حسی که بعد از شنیدن واژه‌ی «طلا» به ذهن خطور می‌کند، حس ارزشمند بودن است. این رنگ که در واقع طیفی از رنگ زرد است، از ترکیب زرد و کرم ایجاد می‌شود. این رنگ در دسته‌ی رنگ‌های گرم جای می‌گیرید و به‌همین دلیل در ترکیب آن با رنگ‌های دیگر باید دقت فراوانی داشت. روانشناسان معتقدند برای اثربخشی بیشتر این رنگ باید آن را با رنگ‌های سرد ترکیب کرد. آنها نماد اصلی این رنگ را گرمابخشی آن می‌دانند. رنگ طلایی نماد صفات زیر است:

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با پنجره قدی و پرده‌های طلایی، تیرهای چوبی سقف، دیوارهای طلایی، تخت دونفره و روتختی طلایی

  •       ثروت و پول زیاد
  •       دانش
  •       سخاوت و بخشش
  •       پیروزی
  •       عقل و شعور
  •       شوکت و جلال
  •       مهربانی
  •       اعتبار و ابهت

رنگ طلایی روشن در برخی از فرهنگ‌ها نماد معنویت و عالمان دینی‌ست و رنگ تیره آن به ثروت و قدرت اشاره دارد. افرادی که به این رنگ علاقه دارند صفات زیر را دارا هستند:

 

رنگ طلایی در دکوراسیون سرویس بهداشتی با کفپوش و دیوارپوش سرامیکی طلایی، کابینت های چوبی، آباژورهای رومیزی و آینه‌های طلایی

  •   به عقاید و نظرات دیگران احترام می‌گذارند و شنونده خوبی برای حرف‌های اطرافیان هستند.
  •   بسیار باهوش، با ابهت و قدرتمند هستند و در شکست‌های زندگی از خود ضعف نشان نمی‌دهند.
  •   نگاهی تجملی به دنیا دارند و دوست دارند ثروت بیشتری داشته باشند.
  •   به قول‌های خود عمل می‌کنند و افراد مهربانی هستند. 

به دلیل فرکانس‌های بالای رنگ طلایی، قرار گرفتن در محیط‌هایی که بیش از حد در آن از تین رنگ گرم استفاده شده باعث افزایش تپش قلب، استرس و خستگی مفرط می‌شود.

 

آشنایی با طیف رنگ زیبای طلایی

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با پنجره‌های قدی و پرده‌های طلایی، تخت دونفره با روتختی سفید، مبلمان سفید طرح‌دار، پاف و فرش پوست گورخر

طلایی خود یکی از طیف‌های رنگ زرد است اما در همین رنگ هم می‌توان تناژ (طیف‌)های مختلفی را پیدا کرد. طلایی در یک نگاه کلی به رنگ‌های زرد طلایی (Yellow Gold)، سفید طلایی (White Gold)، رز گلد (Rose Gold)، سبز طلایی (Green Gold) و طلایی خاکستری (Grey Gold) تقسیم می‌شود. این رنگ در دسته رنگ‌های گرم قرار گرفته اما خود دارای سایه‌های گرم و سرد است.

سایه‌های گرم آن را می‌توان شامل رنگ‌های مسی و کاراملی دانست. و سایه‌های سرد، رنگی شبیه به پوست لیموعمانی است که برای خانه‌های مجلل با سبک تجملاتی کلاسیک به کار برده می‌شود. در تصویر زیر طیف رنگی طلایی را مشاهده می‌کنید:

 

دکوراسیون خانه و رنگ جذاب طلایی

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با دیوارها و پرده‌های طلایی، تخت دونفره با روتختی طلایی و فرش طلایی و سرمه‌ای

به کار بردن رنگ گرمی مثل طلایی یا استفاده از دکوراسیون طلایی در خانه، باید دلایل قانع‌کننده‌ای داشته باشد. بسیاری از مردم بدون توجه به ویژگی‌های این رنگ، از آن به شکل نامناسب در محیط خانه استفاده می‌کنند. در زیر برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های به کار بردن این رنگ در دکوراسیون داخلی خانه را بیان می‌کنیم:

 

رنگ طلایی در دکوراسیون سالن غذاخوری با دیوارپوش طرح‌دار، قفسه‌های دیواری طلایی، لوستر چند شاخه و میز غذاخوری چوبی بیضی شکل ده نفره

  • افزایش گرما و صمیمیت در محیط خانه: این رنگ گرم به دلیل اینکه از ترکیب رنگ زرد و کرم تشکیل شده، در دسته‌ی رنگ‌های گرم قرار می‌گیرد. اگر از این رنگ با اندازه مناسب در دکوراسیون خانه استفاده شود، باعث افزایش گرما و صمیمیت خانه شما خواهد شد.
  • زیبا و مجلل کردن خانه: طلا فلزی ارزشمند و رنگ آن به عنوان رنگی که به اجسام شکوه و عظمت می‌دهد شناخته می‌شود. در قصر پادشاهان از طلا برای تزئین دکوراسیون استفاده می‌شود و شما هم می‌توانید با انتخاب این رنگ در چیدمان دکوراسیون خانه خود این حس را انتقال بدهید.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با پنجره قدی و پرده سفید و طلایی، دیوارپوش طلایی، دیوار آینه‌ای و روتختی سفید با طرح‌های طلایی

  • روشن کردن فضای خانه: رنگ طلایی از رنگ‌های درخشان است که اگر در زیر نور خورشید به کار گرفته شود، زیبایی خود را از دست می‌دهد. این رنگ را در محیط‌های کم‌نور به کار می‌گیرند تا فضای خانه را روشن‌تر کند.
  • ترکیب پذیری با رنگ‌های دیگر: رنگ طلایی با بسیاری از رنگ‌ها قابل ترکیب است. بنابراین به راحتی می‌توانید از آن برای انتخاب ترکیب رنگ دکوراسیون خانه استفاده کنید.

در ادامه شیوه‌های استفاده از این رنگ جذاب برای دکوراسیون خانه را بیان می‌کنیم.

 

رنگ طلایی در پذیرایی

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق پذیرایی با دیوارپوش طلایی طرح‌دار، پنجره قدی و پرده طلایی تیره، مبلمان طلایی با کوسن‌های نارنجی و پاف مشکی

اگر می‌خواهید مهمانان از دیدن خانه‌ی شما شگفت‌زده شوند از رنگ طلایی به عنوان رنگ اصلی در دکوراسیون پذیرایی استفاده کنید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که به کار بردن افراطی این رنگ باعث افزایش ضربان قلب و استرس می‌شود و به‌همین دلیل در حد متعادل از این رنگ استفاده کنید. دکوراسیون پذیرایی سفید طلایی، می‌تواند یک نمونه مناسب و بسیار پرکاربرد باشد.

 اگر رنگ طلایی در سطوح صاف همچون طراحی دیوار پذیرایی به کمک کاغذ دیواری کلاسیک و یا قاب عکس‌ها استفاده شود، سبک خانه شما را مدرن نشان خواهد داد. اما استفاده آن در موارد دیگری از اتاق نشیمن همچون پرده‌ها، مبلمان فرش و… یادآور سبک تجملاتی کلاسیک است. در زیر راهنمای استفاده از این رنگ در اتاق نشیمن را مشاهده می‌کنید:

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق پذیرایی با دیوار طلایی، سقف سفید با حاشیه چوبی تیره، شومینه، قفسه‌های چوبی و مبلمان سفید با کوسن‌های رنگی

  • دیوار شاخص: دیوار شاخص در دکوراسیون طلایی اتاق نشیمن یک ایده جذاب خواهد بود. رنگ‌آمیزی دیوار یا کاغذ دیواری با تناژ رنگی طلایی باعث می‌شود تا فضای اتاق نشیمن شما تجملاتی و لوکس‌تر به نظر بیاید. 

البته اکثر افراد از طیف روشن این خانواده برای دیوار شاخص استفاده می‌کنند. رنگ‌هایی همچون کرم، زرد، بژ یا سفید که با رگه‌های طلایی به اتاق نشیمن روح تازه‌ای می‌بخشند. اما اگر از طرفداران این رنگ هستید، ترکیب آن با رنگ‌های مکمل برای دیوار شاخص اتاق پذیرایی ایده مناسبی خواهد بود.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون پذیرایی با پنجره‌های قدی، کفپوش پارکت تیره، مبلمان طلایی، فرش با رنگ‌های طلایی و قرمز و شومینه هیزمی سفید

  • کفپوش و فرش: افرادی که سبک خانه‌های مجلل را می‌پسندند از رنگ طلایی در دکوراسیون به شدت استقبال می‌کنند. اگر شما هم از این دسته از افراد هستید، می‌توانید کفپوش اتاق پذیرایی را از خانواده طلایی انتخاب کنید. 

تنوع رنگی برای کفپوش‌ها بسیار بالاست. رنگ طلایی که به کرم نزدیک‌تر است، برای کفپوش این فضا انتخاب بهتری خواهد بود. همچنین می‌توانید از تناژ مختلف طلایی برای فرش اتاق نشیمن استفاده کنید. انتخاب فرش از این طیف رنگی پذیرایی شما را شیک‌تر جلوه می‌دهد.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق پذیرایی با دیوارهای طلایی، پنجره‌های قدی، پرده‌ها و مبلمان و میز و فرش طلایی و پیانو مشکی

  • پرده‌ها: پرده‌ها یکی‌دیگر از موارد اتاق پذیرایی هستند که می‌توان به راحتی آنها را از خانواده طلایی انتخاب کرد. ترکیب طیف متفاوت طلایی به همراه کرم، بژ و سفید برای پرده‌ پذیرایی و نشیمن یک ایده جذاب خواهد بود. این رنگ برای پرده‌ها، فضای شما را دلباز و پرنورتر نشان می‌دهد.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون سالن پذیرایی با پنجره‌های قدی و مبلمان طلایی و طوسی، کوسن‌های نارنجی، میز جلومبلی شیشه‌ای، لوستر آویز و شومینه سنگی

  • مبلمان: انتخاب مبل کلاسیک از تناژ رنگی طلایی به سلیقه شما بستگی دارد. برخی از افراد تصمیم می‌گیرند برای ست کردن فرش و مبل اتاق پذیرایی، رنگ آن‌ها را طلایی انتخاب کنند. برخی دیگر مبلمانی با پارچه‌های رنگی و دسته کاملا طلایی می‌پسندند. 

اما اگر می‌خواهید از رنگ طلایی تا حدودی بهره ببرید و سبک مدرن را در اتاق نشیمن‌تان رعایت کنید، بهتر است مبلمانی با تناژ بسیار روشن طلایی همچون کرم رنگ انتخاب کنید. سپس می‌توانید از کوسن‌های طلایی یا شال مبلی با این طیف رنگی کمک بگیرید.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاقی با دیوارهای طلایی، سقف گچبری‌ سفید و طلایی و لوستر کریستالی

  • سقف: استفاده از رگه‌های طلایی در طراحی سقف پذیرایی، می‌تواند پذیرایی شما را خاص‌تر جلوه دهد. از این رنگ برای رنگ‌آمیزی کل سقف اتاق نشیمن استفاده نکنید. چون ممکن است بعد از مدتی باعث دلزدگی یا خستگی چشم بشود. 

بهترین راهکار برای سقف اتاق پذیرایی در دکوراسیون رنگ طلایی، استفاده از نورپردازی با این رنگ است. اگر سقف شما تناژ رنگی بسیار روشن داشته باشد، می‌توانید با استفاده از نورهای طلایی به زیبایی آن فضا بیافزایید.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق پذیرایی با آینه گرد طلایی، مبلمان سفید با کوسن‌های سفید و صورتی و طلایی و قفسه کتاب سفید

  • تجهیزات: رنگ طلایی یکی از پرطرفدارترین رنگ‌ها در انتخاب تجهیزات اتاق نشیمن است. استفاده از لوسترها، گلدان، دکوری‌ها، آویزها، قاب عکس‌ها و… با تناژ رنگی تیره طلایی می‌تواند فضای اتاق پذیرایی‌تان را لوکس‌تر جلوه بدهد.

 

رنگ طلایی در آشپزخانه

رنگ طلایی در دکوراسیون در آشپزخانه و اتاق غذاخوری با کابینت‌های قهوه‌ای تیره، میز غذاخوری دایره شکل و چراغ های آویز

همان‌قدر که رنگ طلایی می‌تواند اتاق نشیمن شما را جذاب جلوه بدهد، ممکن است باعث ایجاد استرس و حس ناخوشایند در آشپزخانه بشود. بنابراین باید با دقت زیادی از این رنگ در طراحی آشپزخانه استفاده کنید. در زیر نحوه به کار بردن طلایی برای آشپزخانه را توضیح می‌دهیم:

 

دکوراسیون طلایی و تیره آشپزخانه‌ای با کابینت‌های قهوه‌ای روشن، سه لوستر سفید و آویز بالای جزیره‌ و نور مخفی زیر کابینت

  •  دیوارها: طلایی یک رنگ گرمابخش است، اما افراط در آن می‌تواند ضربان قلب را بالا ببرد. بنابراین اگر قصد دارید دیوارهای آشپزخانه را طلایی کنید، حتما از تناژ سرد و مات این خانواده کمک بگیرید. رنگی مشابه به کرم یا پوست لیموعمانی، می‌تواند برای دیوارهای آشپزخانه انتخاب مناسبی باشد.

 

دکوراسیون طلایی آشپزخانه‌ای با بین کابینتی طلایی براق، کابینت‌های چوبی قهوه‌ای تیره و پیشخوانی با صفحه سفید

  •  کاشی‌ها: کاشی‌ آشپزخانه و یا بین کابینتی را می‌توان از تناژ روشن طلایی براق انتخاب کرد. این رنگ تا حد زیادی می‌تواند فضای آشپزخانه شما را دلبازتر جلوه بدهد. اما دقت کنید از به کار بردن رنگ طلایی در کاشی‌های بین کابینتی افراط نشود.

 

دکوراسیون طلایی آشپزخانه ای با کابینت‌های طلایی و بین کابینتی سنگ مرمر و جزیره صورتی

  •  کابینت‌ها: بهترین انتخاب برای دکوراسیون طلایی آشپزخانه، استفاده از رگه‌هایی براق این رنگ در انواع کابینت‌هاست. شما می‌توانید کابینت‌ها را با رنگ سفید، کرم، بژ یا هلویی انتخاب کنید. سپس رگه‌هایی از آن را با کمک طلایی براق مجلل‌تر جلوه بدهید. این انتخاب آشپزخانه شما را بزرگ و پرنورتر نشان می‌دهد.

 

دکوراسیون طلایی آشپزخانه‌ای با کابینت‌های براق قهوه‌ای رنگ و جزیره‌ای با صفحه سنگ مرمر سفید با رگه‌های طلایی

  •  جزیره: اگر آشپزخانه شما دارای جزیره است، برای کابینت‌های آن همچون کابینت‌های اصلی از تناژ روشن طلایی استفاده کنید. تا حد امکان از به کار بردن کامل این رنگ در طراحی جزیره خودداری کرده و این رنگ را به بخش کوچکی از جزیره آشپزخانه اختصاص بدهید. انتخاب روکابینتی‌ها می‌تواند از سنگ مرمر با رگه‌های طلایی یا کانتری از طیف رنگی این خانواده انتخاب بشود.

 

دکوراسیون طلایی آشپزخانه‌ای با کابینت‌های سرمه‌ای، دستگیره‌های طلایی، جزیره‌ چوبی و صندلی‌های طلایی رنگ

  •   میز و صندلی ناهارخوری: انتخاب میز ناهارخوری سفید با صندلی‌هایی که قسمت نشیمن آنها دارای طیف رنگی طلایی است، ایده جذابی خواهد بود. همچنین تناژ رنگی این خانواده به راحتی با قهوه‌ای، شکلاتی و رنگ چوب هماهنگ می‌شوند. انتخاب یک رومیزی با طیف طلایی می‌تواند فضای آشپزخانه یا ناهارخوری شما را جذاب و شیک جلوه بدهد.

 

دکوراسیون طلایی در آشپزخانه‌ای با کابینت‌ها و دیوارهای سفید رنگ و صندلی‌ها و لوسترهای طلایی

  •  تجهیزات: تجهیزات آشپزخانه همچون اتاق نشیمن می‌تواند تناژ رنگی طلایی داشته باشد. اگر کابینت، دیوار و باقی فضای شما از این رنگ انتخاب نشده بود، می‌توانید با خیال راحت تجهیزات را از طیف طلایی براق یا مات انتخاب کنید.

 

رنگ طلایی در اتاق خواب

دکوراسیون طلایی اتاق خوابی با پنجره قدی و پرده و لوستر طلایی رنگ، تخت سفید و طلایی و شومینه گازی دیواری

به کار بردن رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خواب به سلیقه شما بستگی دارد. اینکه دکوراسیون مجلل را می‌پسندید یا یک اتاق خواب ساده اما در عین حال مدرن. این رنگ بیشتر برای اتاق خواب بزرگسال به کار می‌رود و استفاده آن در دکوراسیون اتاق کودک و نوجوان توصیه نمی‌شود. 

 آرامش اتاق خواب یکی از مواردی است که همیشه اولویت دارد. بنابراین اگر رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خواب انتخاب شماست، برای برهم نخوردن این حس باید دقت زیادی داشته باشید. در زیر نحوه به کار بردن این رنگ در چیدمان دکوراسیون اتاق خواب را می‌خوانید:

 

دکوراسیون طلایی اتاق خوابی با سقف سفید و طلایی، تخت دونفره با روکش سفید و قهوه‌ای و طلایی و فرشی سفید با گل‌های طلایی

  • دیوار شاخص: اگر تصمیم دارید دیوار شاخص خود را با طیف طلایی رنگ‌آمیزی یا کاغذ دیواری کنید، حتما از تناژ روشن و مات این خانواده بهره ببرید. هرچه رنگ دیوارهای اتاق خواب روشن‌تر باشد، ایجاد حس آرامش در آن فضا راحت‌تر خواهد بود.

 

پرده‌ای به رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با پنجره قدی، تخت‌خواب سفید و طلایی، مبل قهوه‌ای و میز مستطیل شکل طلایی

 

دیواری به رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خوابی با سقف چوبی و پنجره‌های قهوه‌ای تیره، تخت چوبی با روتختی طلایی و سفید و بالش‌های سرخابی

  • تخت و روتختی: انتخاب تخت از جنس چوب و رنگ‌آمیزی آن با طیف طلایی، یکی از گزینه‌هایی است که از قدیم مورد استقبال واقع می‌شد. شاید رنگ طلایی برای تخت را بتوان برای دکوراسیون اتاق خواب بهترین انتخاب دانست. همچنین می‌توان روتختی‌هایی با تناژ روشن یا تیره طلایی برای تخت‌هایی با رنگ قهوه‌ای تیره انتخاب کرد. ترکیب رنگ طلایی با کرم، بژ، سفید و زرد بسیار روشن در روتختی باعث جذابیت بیشتر آن خواهد شد.

 

 رنگ طلایی در دکوراسیون اتاق خواب با کفپوش پارکت و دیوارهای سفید و آینه‌ طلایی و تخت قهوه‌ای رنگ با روتختی سفید و مبلمان خاکی رنگ

  • تجهیزات: اگر شما از علاقه‌مندان به رنگ گرمابخش طلایی هستید، می‌توانید تجهیزات اتاق خواب همچون کمدها، میز آرایش، میز تحریر، صندلی، کتابخانه، آیینه‌ها، قاب عکس‌ها و… را از این تناژ رنگی انتخاب کنید. یادتان باشد در صورت علاقه‌مندی به این رنگ، تجهیزات را طلایی انتخاب کنید. در غیر این صورت ممکن است باعث ایجاد استرس و عدم آرامش بشود.

 

رنگ طلایی در حمام و سرویس بهداشتی

دکوراسیون طلایی و سفید سرویس بهداشتی با دیوارهای طلایی و درب، پنجره‌ها، وان و کابینت‌های سفید رنگ

رنگ پر زرق و برق طلایی در دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی، یکی از ایده‌های بسیار خلاق خواهد بود. ترکیب این رنگ با مکمل‌های آن برای فضای حمام و سرویس بهداشتی انتخاب بسیار درستی است. در زیر نحوه به کار بردن آن را مشاهده می‌کنید:

 

دکوراسیون طلایی و سفید سرویس بهداشتی با دیوارهای کاغذدیواری شده طلایی رنگ، وان و میز توالت و آینه سفید و طلایی

  •  کف و دیوارها: انتخاب کاشی‌هایی با تناژ طلایی براق یا مات می‌تواند فضای حمام و سرویس بهداشتی شما را مجلل جلوه بدهد. این رنگ برای حمام و سرویس بهداشتی‌های بزرگ و کوچک کاربرد دارد.در فضای بزرگ می‌توانید از کاشی‌های طلایی براق و در فضای کوچک از کاشی‌های کمی مات‌تر استفاده کنید.

 

دکوراسیون طلایی سرویس بهداشتی با کفپوش سرامیکی، روشویی سرامیکی با رگه‌های طلایی، پاف و قاب عکس طلایی، آباژورهای رومیزی

  •  سقف: انتخاب طلایی برای سقف این فضا همچون اتاق پذیرایی باید در رگه‌های کوچکی خلاصه بشود. با توجه به اینکه کاشی‌ کف حمام و دیوارها دارای تناژ طلایی هستند، بهتر است برای سقف از نورپردازی‌های جذاب با این طیف رنگی استفاده کنید.

 

دکوراسیون طلایی سرویس بهداشتی با یک دیوارمشکی طلایی و یک دیوار سفید و طلایی و شیر آب و آینه طلایی

  •  تجهیزات: طلایی یک رنگ همه‌پسند برای حمام و سرویس بهداشتی است. تجهیزات این فضا همچون شیرآلات، روشویی، وان حمام، توالت‌فرنگی، قفسه‌های نگهدارنده حوله، کابین‌های زیر روشویی و… را می‌توان به راحتی با تناژ طلایی پیدا کرد. حمام و سرویس بهداشتی تنها نقطه در خانه است که به کار بردن افراطی این رنگ نه تنها تاثیر بدی ندارد بلکه آن فضا را مجلل‌تر نشان می‌دهد. ترکیب این رنگ با مکمل‌های آن علاوه‌بر جذابیت، فضای شما را مدرن‌تر خواهد کرد.

 

مکمل‌های طلایی در دکوراسیون خانه

دکوراسیون طلایی و طوسی سالن پذیرایی با دیوارهای طوسی و مبلمان طوسی و طلایی، تابلویی رنگی بالای شومینه مشکی رنگ

طلایی یک رنگ گرم و انرژی‌بخش است، به‌همین دلیل می‌توان آن را به راحتی با بسیاری از رنگ‌های دیگر ترکیب کرد. درواقع طلایی یکی از رنگ‌های مکمل اصلی برای سایر رنگ‌ها محسوب می‌شود. در زیر پرکاربردترین رنگ‌های مکمل طلایی را مشاهده می‌کنید:

 

دکوراسیون طلایی و سفید سالن پذیرایی با پنجره‌های قدی، مبلمان با کوسن‌های سفید با طرح‌های طلایی و میز جلومبلی مستطیلی

  • سفید: ترکیب دکوراسیون سفید همراه با طلایی که گرمابخش است، می‌تواند دکوراسیون منزل شما را جذاب‌تر جلوه بدهد. از این ترکیب رنگی در اتاق نشیمن، آشپزخانه و اتاق خواب غافل نشوید.

 

دکوراسیون طلایی و مشکی آشپزخانه‎‌ای با کفپوش پارکت و دیوارها و جزیره سفید، کابینت‌ها و گاز مشکی با دستگیره‌های طلایی

  • مشکی: ترکیب دکوراسیون مشکی با چیدمان طلایی را باید یکی از جذاب‌ترین ترکیبات این تناژ دانست. مشکی و طلایی باعث این می‌شوند تا فضای شما فلسفی‌تر به نظر بیاید. این ترکیب جذاب برای اتاق نشیمن (مبلمان و کوسن‌ها)، اتاق کار خانگی، حمام مدرن و سرویس بهداشتی بی‌نظیر خواهد بود.

 

دکوراسیون طلایی و قرمز سالن غذاخوری با دیوارها و پرده‌ی قرمز و سقف طلایی و میز غذاخوری طلایی رنگ با صندلی‌های قرمز

  • قرمز: از گذشته‌های دور، انتخاب رنگ قرمز در دکوراسیون طلایی نشان‌دهنده ثروت و قدرت بود. این ترکیب رنگ در دکوراسیون داخلی منزل راه یافته و می‌توان از آن در اتاق نشیمن، آشپزخانه و اتاق خواب استفاده کرد.

 

دکوراسیون طلایی اتاق خوابی با دیوارها و پرده طلایی، مبلمان سفید و ارغوانی و روتختی ارغوانی، آباژوری بر روی میز دایره شکل

  • ارغوانی: ترکیب رنگ‌های ارغوانی و طلایی همیشه جزء اولین انتخاب‌های بانوان به‌شمار می‌آیند. این ترکیب رنگی برای اتاق نشیمن، اتاق خواب و حتی محیط کار انتخاب بی‌نظیری خواهد بود. هرچه ارغوانی به تناژ بنفش نزدیک‌تر شود، فضای شما تجملاتی‌تر به نظر می‌آید.

 

دکوراسیون طلایی تراسی با کفپوش سنگی و پرده‌های طلایی، مبلمان صورتی با کوسن‌های طلایی و صورتی و یک فایرپیت دایره شکل

  • صورتی: دکوراسیون صورتی همراه با طلایی براق، می‌تواند یک تعادل انرژی‌‌بخش را بسازد. این ترکیب رنگی برای رنگ مبل اتاق نشیمن، کابینت‌های آشپزخانه، روتختی و پرده‌های اتاق خواب انتخاب بسیار درستی خواهد بود.

 

دکوراسیون طلایی اتاق خوابی با پنجره‌های قدی و پرده‌های طلایی، تخت چوبی با روتختی فیروزه‌ای و طلایی، آباژوهای رومیزی و لوستر

  • فیروزه‌ای: اگر به دنبال یک ترکیب رنگی جذاب و بسیار شیک برای اتاق نشیمن خود هستید، فیروزه‌ای و طلایی را امتحان کنید. این ترکیب رنگی برای تمامی تجهیزات اتاق نشیمن از جمله مبلمان، فرش، تابلوها، دکوری‌ها، پرده و… مناسب است.

 

دکوراسیون طلایی اتاق پذیرایی با دیوار چرم طلایی رنگ و پنجره قدی با پرده طوسی رنگ، مبلمان سفید با کوسن‌های طلایی

  • خاکستری: خاکستری یکی‌دیگر از رنگ‌های خنثی است که به راحتی با طلایی هماهنگ می‌شود. ترکیب این دو رنگ با تناژ مختلف برای اتاق نشیمن به خصوص مبلمان، فرش‌ها و کابینت آشپزخانه انتخاب بسیار جذابی خواهد بود.

 

جمع‌بندی: طلایی، رنگ دکوراسیون‌های لوکس

دکوراسیون طلایی اتاق پذیرایی با پنجره قدی، مبلمان نارنجی و طلایی و میز جلو مبلی دایره شکل و لوستر چند شاخه

رنگ طلایی در دکوراسیون منزل، از روزگاران قدیم یکی از انتخاب‌های پرطرفدار به‌شمار می‌آمد. آن روزها این رنگ یک رنگ تجملاتی بود و متناسب با سلیقه افراد در بخش‌های مختلف منزل، فراوان دیده می‌شد. اما این‌روزها که طرفداران سبک مدرن بیشتر  شده‌اند، این رنگ در چیدمان دکوراسیون منزل کاربرد جدیدی پیدا کرده است. این رنگ انرژی‌بخش در دسته رنگ‌های گرم قرار گرفته و باید با مکمل‌های خود هماهنگ شود تا بتوان از مزایای آن استفاده کرد. 

ما در این مقاله ابتدا تناژ رنگ طلایی را از دیدگاه روانشناسان مورد بررسی قرار دادیم . سپس ایده‌هایی جهت استفاده از این رنگ گرمابخش در بخش‌های مختلف منزل در اختیار شما گذاشتیم. دکوراسیون طلایی تا چه حد در چیدمان منزل شما به کار رفته است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.