رنگ فیروزه ای در دکوراسیون منزل؛ ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون فیروزه ای

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه منزل با کفپوش طوسی، جزیره فیروزه‌ای روشن، دیوار فیروزه‌ای و سه چراغ‌آویز شیشه‌ای در بالای جزیره

رنگ فیروزه‌ای به دکوراسیون منزل شما جذابیت، نشاط و آرامش خاصی می‌بخشد. این رنگ زنده و پویا در نگاه اول کمی هیجان‌انگیز بوده اما ماهیتی آرام‌کننده دارد. ممکن است تصور کنید کمتر کسی به سراغ دکوراسیون فیروزه ای می‌رود. اما باید بدانید که رنگ فیروزه‌ ای در دکوراسیون منزل، محیط کار و مکان‌های عمومی کاربرد بسیار خوبی خواهد داشت. نکته مهم نحوه به کار بردن این رنگ در بخش‌های مختلف است.

 

سوالات متداول:

طیف‌های رنگی فیروزه ای کدامند؟

یشمی، سبز دریایی، فیروزه‌ای تیره و فیروزه‌ای سیر از طیف‌های رنگی فیروزه ای هستند.


دکوراسیون فیروزه ای آشپزخانه را به چه صورت طراحی کنیم؟

شما می‌توانید دیوار شاخص، کابینت‌ها، کاشی، جزیره، میز ناهارخوری و صندلی‌ها را به رنگ فیروزه ای انتخاب کنید.


پرکاربردترین رنگ‌های مکمل فیروزه ای کدامند؟

خاکستری، سفید، سبز، قهوه‌ای روشن و زرد از پرکاربردترین رنگ‌های مکمل فیروزه ای هستند.

 

رنگ فیروزه ای در دکوراسیون منزل با کفپوش مشکی، دیوار‌های زرد و فیروزه‌ای و صندلی و میز ناهارخوری چوبی با بالش‌های فیروزه‌ای

رنگ فیروزه‌ای برای ما ایرانیان با معنویات گره خورده است. با شنیدن نام این رنگ به یاد گنبدهای زیبا و جذاب می‌افتیم که در معماری حرف اول را می‌زنند. همچنین نزدیکی رنگ مذکور با آبی آسمان می‌تواند در ایجاد حس آرامش نقش مهمی ایفا کند. این مسئله باعث شده تا رنگ فیروزه ای در دکوراسیون منزل ایرانیان راه پیدا کند.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با کفپوش چوبی پوشیده با فرش کرمی، دیوار‌های سفید و پنجره‌دار، مبلمان سفید و فیروزه‌ای و میز جلومبلی چوب و فلز

این رنگ خاص و جذاب سالیان زیادی است در کشورهای اروپایی پرطرفدار شده و با نام تورکواز شناخته می‌شود، اما قدمت آن در کشور ما به چند سال گذشته برمی‌گردد. برای استفاده صحیح از این رنگ در چیدمانه خانه بهتر است ابتدا بدانید فیروزه‌ای نماد چیست؟ و ترکیب چه رنگ‌هایی با آن، آرامش و جذابیت منزلتان را افزایش می‌دهد. با ما همراه باشید تا این موارد را در دکوراسیون فیروزه ای بررسی کنیم.

 

اعتقاد روانشناسان در مورد رنگ فیروزه‌ای

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با کفپوش فرش کرمی، مبلمان طوسی روشن با کوسن‌های فیروزه‌ای، آباژور سفید و میزعسلی نقره‌ای

رنگ فیروزه‌ای ترکیبی شبیه به رنگ سبز آبی است اما ساختار اصلی آن از آبی و زرد درست می‌شود. با ترکیب مقدار بسیار کمی رنگ زرد به آبی می‌توانید طیف مختلفی از رنگ جذاب فیروزه‌ای را بسازید. این رنگ ثانویه در دسته رنگ‌های سرد قرار گرفته اما ماهیت اصلی آن از بین بردن خستگی ذهن و آرامش بخشیدن به آن است که به راحتی می‌توان این ویژگی را در بخش‌های مختلف منزل لحاظ کرد.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون منزل با مبل سفید، دیوار‌ها و پرده فیروزه‌ای، کتابخانه سفید و میز جلومبلی مشکی

روانشناسان معتقدند فیروزه‌ای به‌دلیل داشتن رنگ آبی درون ساختار خود، به راحتی باعث ایجاد حس آسایش خیال می‌شوند. همچنین با نگاه کردن به آن متوجه رنگ سبز می‌شوید که می‌تواند اعتدال و بلندپروازی این رنگ را یادآور شود. اما یکی از موارد مهم رنگ مذکور انرژی بالای آن است که به‌دلیل وجود مقدار کمی رنگ زرد در ساختارش حس خواهد شد. این ویژگی‌های خاص رنگ آبی در دکوراسیون داخلی باعث شده تا روانشناسان آن را نماد صفات مثبت بدانند.

 

رنگ فیروزه ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با فرش سفید، دیوار‌ها فیروزه‌ای، شومینه با فریم طلایی، مبلمان سفید و سیاه و صورتی و میز جلومبلی شیشه‌ای

در زیر نمادهای اصلی رنگ جذاب فیروزه ای را مشاهده میکنید:

  •       وفاداری
  •       مهربانی
  •       صداقت
  •       بخشندگی
  •       هوش و ذکاوت
  •       زلالی
  •       اعتماد
  •       شادابی
  •       آرامش
  •       اعتماد به نفس
  •       نشاط و سرزندگی

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با فرش طرحدار طوسی، مبل کرمی با کوسن‌های فیروزه‌ای، پرده‌های فیروزه‌ای و میز جلومبلی شیشه‌ای

از نظر روانشناسان فردی که به رنگ خاص فیروزه‌ای علاقه‌مند است، ویژگی‌های زیر را دارد:

  •       بسیار خوش اخلاق هستند.
  •       در عین سادگی پیچیدگی‌های خاص خود را دارند.
  •       مقاومت بالایی نسبت به شرایط سخت دارند.
  •       دارای هوش و ذکاوت زیادی هستند.
  •       همیشه برای کمک به دیگران اعلام آمادگی می‌کنند.
  •       احساسات در آنها بسیار قوی است.
  •       پشتکار زیادی دارند.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با فرش طوسی روشن و مبلمان طوسی روشن با کوسن‌های فیروزه‌ای

روانشناسان همیشه برای رنگ منحصربه‌فرد فیروزه‌ای نماد آرامش را معرفی می‌کنند. با این حال رنگ مذکور صفات و ویژگی‌های زیادی را در برمی‌گیرد که در بالا مشاهده کردید.

ماهیت آرامش‌بخش این رنگ باعث شده تا چیدمان فیروزه‌ای در دنیای امروز معماری و دکوراسیون داخلی طرفداران زیادی داشته باشد. اگر از این رنگ در بخش‌های مختلف منزل و با رعایت نکات مهم جهت هماهنگی آن استفاده کنید می‌تواند جذابیت و زیبایی منزل شما را افزایش دهد.

 

فیروزه ای و طیف‌های رنگی آن

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با فرش سنتی، دیوار‌های فیروزه‌ای، مبلمان زرشکی سورمه‌ای و درب سفید

استفاده از این رنگ در بخش‌های مختلف منزل، آرامش فکر و ذهن را به ارمغان می‌آورد. فیروزه‌ای خود در طیف رنگی آبی قرار گرفته و یکی از رنگ‌های جذاب این دسته‌بندی به‌شمار می‌آید. 

اما اگر بخواهیم برای رنگ فیروزه‌ای دسته‌بندی ساده‌ای در نظر بگیریم، می‌توان گفت این ترکیب‌بندی از فیروزه‌ای روشن و براق شروع می‌شود که نمونه آن را در گنبد مسجدهای یزد به وفور دیده‌ایم. در ادامه باید رنگ آبی آسمانی (بسیار روشن) را در این دسته‌بندی قرار داد. پس از آن به فیروزه‌ای کدر و غیر براق می‌رسیم. 

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با تخت سلطنتی فیروزه‌ای، سقف آبی، پرده‌های فیروزه‌ای روشن و لوستر کریستالی

این رنگ‌ها با نوع اول فیروزه‌ای شباهت زیادی دارند و تنها تفاوت آنها در سیر یا روشن بودنشان است. در بخش انتهایی دسته‌بندی می‌توان رنگ‌هایی را قرار داد که به سبز شبیه هستند. از آنها با نام یشمی، سبز دریایی، فیروزه‌ای تیره و فیروزه‌ای سیر یاد می‌شود. همه این رنگ‌ها سرزندگی، نشاط، آرامش و حس رهایی را در افراد برانگیخته می‌کنند. در جدول زیر دسته‌بندی این رنگ را مشاهده می‌کنید.

 

رنگ فیروزه‌ای در چیدمان منزل

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق با کفپوش چوبی پوشیده با فرش کرمی، دیوار های فیروزه‌ای، مبل آبی و میز جلومبلی چوبی

آرامش‌بخش بودن رنگ مذکور آن را به یکی از پرطرفدارترین انتخاب‌ها در دکوراسیون داخلی منزل تبدیل کرده است. این رنگ به دلیل ماهیت خود به سادگی در همه بخش‌های منزل کاربرد دارد. در ادامه نحوه به کار بردن آن را در چیدمان خانه فیروزه‌ای بررسی می‌کنیم.

 

فیروزه‌ای و کاربرد آن در آشپزخانه

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه با کفپوش چوبی، دیوار‌های سفید و طوسی، جزیره و کابینت‌های فیروزه‌ای و پنجره با فریم سفید

این رنگ آرامش‌بخش، نشاط و تحرک را در افراد افزایش می‌دهد. همچنین به‌دلیل ایجاد حس سرزندگی می‌تواند باعث افزایش اشتها بشود. بنابراین به کاربردن آن در طراحی آشپزخانه یک انتخاب درست به‌نظر می‌رسد. در زیر نحوه استفاده از آن در ترکیب رنگ آشپزخانه را می‌خوانید:

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه با کفپوش چوبی، جزیره ذغالی با رویه چوبی و چهار صندلی در طرفین آن و دیوار‌ها فیروزه‌ای

  •       دیوار شاخص: افراد زیادی تصمیم می‌گیرند به‌جای کاشی آشپزخانه، دیوار شاخص یا بین کابینت‌ها را رنگ‌آمیزی کنند. فیروزه‌ای می‌تواند یک انتخاب مهیج و نشاط‌آور برای این بخش از آشپزخانه شما باشد. هماهنگی آن با کابینت‌هایی از جنس و رنگ خاکستری زیبایی فضای شما را دوچندان خواهد کرد.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه، کابینت‌های فیروزه‌ای با رویه سنگی سفید، درب سفید و پنجره‌هایی با فریم سفید و کفپوش سرامیکی طوسی روشن

  •       کابینت‌ها: انتخاب انواع کابینت‌های آشپزخانه از طیف رنگی مذکور بسیار وسوسه‌انگیز خواهد بود. این رنگ با ایجاد حس سرزندگی و آرامش فضای آشپزخانه شما را جذاب‌تر جلوه می‌دهد. همچنین به راحتی می‌توان آن را با دیوارها و سایر تجهیزات آشپزخانه هماهنگ کرد.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپرخانه با اپن و دیوار‌های سفید، بین کابینت کاشی کاری شده فیروزه‌ای، سه صندلی چوبی در کنار اپن و کفپوش چوبی

  •       کاشی: اگر کاشی و بین کابینتی‌ها را با طیف فیروزه‌ای انتخاب کنید، هماهنگی آن با کابینت‌هایی از رنگ خاکستری یا فیلی بسیار جذاب خواهد بود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون با کابینت‌ها و جزیره فیروزه‌ای تیره با رویه سنگی سفید، شیرآلات مینیمال مشکی و کفپوش لانه زنبوری سرامیکی قهوه‌ای

  •       جزیره: جزیره آشپزخانه را می‌توانید با کابینت‌ها ست کرده و از فیروزه‌ای تیره انتخاب کنید. این هماهنگی جذابیت آشپزخانه شما را افزایش می‌دهد. یا اینکه می‌توانید کابینت‌ها را با طیف رنگی روشن‌تر و جزیره را از فیروزه‌ای تیره انتخاب کنید. برعکس این حالت هم بسیار زیبا به‌نظر می‌آید.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه با کفپوش چوبی، میز با پایه‌های چوبی و رویه سنگی سفید و رومیزی فیروزه‌ای تیره

  •       میز ناهارخوری و صندلی‌ها: اگر جزیره شما کابینت‌های فیروزه‌ای تیره داشت، می‌توانید صندلی‌ها را از طیف روشن این رنگ انتخاب کنید. اما اگر هدف شما خرید میز ناهارخوری به رنگ سفید یا چوب است، انتخاب صندلی‌ها با قسمت نشیمن فیروزه‌ای روشن بی‌نظیر خواهد بود. همچنین رومیزی با طیف رنگی مذکور علاو‌ بر زیبایی، آرامش فضای شما را دوچندان می‌کند.

 

استفاده از وسایل آشپزخانه به رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه، همزن و دیگ فیروزه‌ای روشن

  •       سایر تجهیزات: فیروزه‌ای طیف رنگی جذاب و متنوعی دارد. انتخاب تجهیزات آشپزخانه با طیف رنگی سیر یا روشن این خانواده می‌تواند به راحتی با وسایل برقی نقره‌ای و سایر بخش‌های آن هماهنگ بشود.

 

فیروزه‌ای و کاربرد آن در اتاق نشیمن

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با دیوار‌های فیروزه‌ای تیره، مبلمان قهوه‌ای، کفپوش طوسی و پنجره قدی سراسری

برقراری حس آرامش و خوش انرژی بودن اتاق نشیمن اهمیت زیادی دارد. دکوراسیون فیروزه‌ای به راحتی می‌تواند این دو ویژگی مهم دکوراسیون پذیرایی را تکمیل کند. بنابراین از این رنگ در دکوراسیون اتاق نشیمن خود غافل نشوید. در زیر نحوه استفاده از آن را در بخش‌های مختلف اتاق نشیمن می‌خوانید:

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون با کفپوش کرمی، دیوار آبی فیروزه‌ای، کابینت‌های سفید، مبلمان کرمی و فیروزه‌ای و فرش فیروزه‌ای رنگ

  •       دیوار شاخص: این رنگ به راحتی می‌تواند فضای اتاق نشیمن شما را کلاسیک و خاص نشان بدهد. بنابراین دیوار شاخص بهترین انتخاب برای رنگ‌آمیزی فیروزه‌ای است. همچنین می‌تواند از کاغذ دیواری اتاق با طرح و رنگ‌های طیف فیروزه‌ای استفاده کنید.

 

 رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با کفپوش چوبی، فرش طرحدار آبی، دیوار سفید برجسته، شومینه سنگی و مبلمان طوسی روشن و فیروزه‌ای

  •       کفپوش و فرش: انتخاب یک فرش با طیف رنگی مذکور بر روی کفپوشی از جنس و طرح چوب به اتاق نشیمن شما زیبایی زیادی می‌بخشد. ست کردن فرش و مبل با این رنگ و دیوار شاخص فیروزه‌ای یکی از جذاب‌ترین ست‌های ترکیبی خواهد بود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون با دیوار‌های فیروزه‌ای، مبلمان سفید مشکی راه‌راه و فیروزه‌ای، شومینه مشکی و فرش طوسی طرحدار

  •       مبلمان: در انتخاب مبلمان مدرن با طیف رنگی فیروزه‌ای دست شما کاملا باز است. می‌توانید تمامی مبل‌های خود را با طیف رنگی روشن یا سیر این خانواده انتخاب کنید. یا اینکه این رنگ جذاب و آرامش‌بخش با مبلمان نقره‌ای، دودی، صورتی و آبی هماهنگ شوند.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل یا دیوار‌های کرمی، دو چراغ فلزی، پرده آبی فیروزه‌ای و مبلمان کرمی و طوسی

  •       پرده‌ها: فیروزه‌ای از آن رنگ‌هاست که می‌توانید به راحتی در چندین بخش مختلف اتاق نشیمن به کار ببرید. به‌عنوان مثال انتخاب بخشی از پرده اتاق با این رنگ در کنار رنگ کرم و مبلمانی از ترکیب طیف رنگی فیروزه‌ای، همچنین فرشی با ترکیب رنگی مذکور فضای اتاق نشیمن شما را کلاسیک و با دکوراسیون سلطنتی جلوه می‌دهد. این رنگ‌بندی علاوه‌بر اینکه باعث نشاط و سرزندگی می‌شود، سراسر آرامش و آسایش خاطر به همراه دارد.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل، سقف فیروزه‌ای، مبلمان سبز و زرد و سفید با کوسن‌های رنگی و کفپوش چوبی پوشیده با فرش‌های ست مبلمان

  •       سقف: اگر این رنگ را در بخش‌های کوچکی از طراحی سقف پذیرایی به کار ببرید زیبایی فضای اتاق نشیمن شما دوچندان خواهد شد.

 

استفاده از رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون منزل با بکارگیری میز تلویزیون آبی فیروزه‌ای

  •       میز تلویزیون: آبی فیروزه‌ای یکی از آن رنگ‌هاست که می‌توان در بخش‌های خاصی از منزل به کار برد. مثلا میز تلویزیون یا دکوری پشت آن را می‌توان از چوبی با رنگ مذکور انتخاب کرد. این انتخاب با مبلمانی از این طیف رنگی و فرشی که رگه‌هایی از فیروزه‌ای روشن یا سیر دارد، بی‌نظیر خواهد بود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با کفپوش نسکافه‌ای، دیوار‌ها فیروزه‌ای، مبل قهوه‌ای چرمی با میزجلومبلی نقره‌ای و درب سفید رنگ

  •       سایر تجهیزات: ترکیب رنگ فیروزه با نقره‌ای برای اتاق نشیمن بسیار جذاب است، تجهیزات فضای نشیمن می‌تواند از این ترکیب رنگ در دکوراسیون داخلی انتخاب شود. قاب عکس‌ها، آباژور، تابلوها، دکوری‌ها و… گزینه‌هایی هستند که فیروزه‌ای در آنها جلوه زیبایی پیدا می‌کند.

 

فیروزه‌ای و کاربرد آن در اتاق خواب

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با تخت سفید، دیوار فیروزه‌ای، دو پاتختی با آباژور سفید در طرفین تخت

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم این رنگ، خاصیت آرامش‌بخشی زیادی دارد. بنابراین می‌توان آن را انتخاب بسیار درستی برای اتاق خواب دانست. شما به راحتی می‌توانید بخش‌های مختلف اتاق خواب بزرگسال و نوجوانان را از طیف رنگی فیروزه‌ای انتخاب کنید. اما اگر نمی‌دانید چگونه، ما نحوه استفاده رنگ فیروزه ای در دکوراسیون اتاق خواب را توضیح می‌دهیم:

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با دیوار سفید و فیروزه‌ای روشن، تخت سفید با بالش‌های سفید، فیروزه‌ای و قهوه‌ای و پاتختی با آباژور سفید

  •       دیوار شاخص: دیواری که دید خوبی دارد، در اتاق خواب می‌تواند با طیف مختلفی از فیروزه‌ای، رنگ‌آمیزی یا کاغذ دیواری بشود. معمولا توصیه می‌شود از فیروزه‌ای روشن برای اتاق خواب استفاده کنید. اما اگر به رنگ‌های تیره علاقه‌مندید، طیف تیره رنگ مذکور هم انتخاب جذابی خواهد بود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با کفپوش چوبی، تخت طوسی، دیوار‌ها فیروزه‌ای طرحدار و پرده کرمی، سفید و فیروزه‌ای تیره

  •       پرده‌ها: پرده اتاق خواب بزرگسالان می‌تواند با طیف رنگی تیره فیروزه‌ای انتخاب بشود. هماهنگی آن با رنگ خاکستری، کرم و سفید باعث می‌شود فضای اتاق خواب شما کلاسیک به‌نظر بیاید. اما اگر می‌خواهید از این رنگ برای اتاق کودکان یا نوجوانان بهره برید، بهتر است پرده‌ها را تناژ فیروزه‌ای روشن انتخاب کنید. با این انتخاب حس نشاط و سرزندگی در اتاق خواب تقویت می‌شود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با کفپوش چوبی، فرش فیروزه‌ای، دیوار‌ها سفید، تخت با روتختی قهوه‌ای و پاتختی چوبی سفید

  •       کفپوش و فرش: فرش و کفپوش اتاق خواب هم همچون اتاق نشیمن می‌تواند از ترکیب چوب و رنگ مذکور برای فرش انتخاب بشود. این ترکیب رنگی زیبایی خاصی به اتاق خواب شما می‌بخشد.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با کفپوش چوبی، تخت با روتختی و بالش های سبز و فیروزه‌ای طرحدار، دیوار‌ها فیروزه‌ای و پاتختی سفید با آباژور فیروزه‌ای

  •       تخت و روتختی: رنگ مذکور به‌دلیل ماهیت آرامش‌بخش خود برای روتختی انتخاب جذابی به‌نظر می‌آید. تنوع طیف رنگی فیروزه‌ای باعث می‌شود تا دست شما برای انتخاب روتختی باز باشد. روتختی با این طیف رنگی برای تختی که به رنگ سفید یا طرح چوب آماده شده است، انتخاب بی‌نظیری خواهد بود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با تخت چوبی، دیوار‌ها و پاف فیروزه‌ای روشن و کتابخانه چوبی سفید رنگ

  •       سایر تجهیزات: فیروزه‌ای جذابیت و زیبایی خاصی دارد. بنابراین می‌توانید تجهیزات اتاق خواب بزرگسالان یا کودک و نوجوان را با این طیف رنگی انتخاب کنید. قاب عکس‌ها، میز آرایش، صندلی و پاف، میز تحریر، کتابخانه و… با ترکیب رنگی سفید-فیروزه‌ای بسیار زیبا به‌نظر می‌آیند.

 

فیروزه‌ای و کاربرد آن در حمام و سرویس بهداشتی

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون سرویس بهداشتی با دیوار سفید و فیروزه‌ای، روشویی سنگی، پنجره با فریم سفید و آینه مربعی

استفاده از رنگ یادشده در دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی بسیار متداول است. این رنگ به‌دلیل ماهیت آرامش‌بخش و نشاط‌آوری که دارد، می‌تواند این فضا را دلبازتر جلوه دهد. به روش‌های زیر از رنگ مذکور در حمام و سرویس بهداشتی استفاده کنید:

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون سرویس بهداشتی با دیوار‌های کاشی سفید و آبی، پنجره سفید، روشویی سنگی سفید و آینه دایره‌ای

  •       دیوارها: انتخاب رنگ خاص فیروزه‌ای برای دیوارهای حمام مدرن و سرویس بهداشتی انتخاب هوشمندانه‌ای است. هماهنگی این رنگ با سفید بسیار جذاب بوده و آن فضا را دلبازتر نشان می‌دهد. می‌توانید همه دیوارها و یا فقط دیوار شاخص آن محیط را فیروزه‌ای رنگ کنید.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون سرویس بهداشتی با دیوار‌های کاشی فیروزه‌ای، روشویی سنگی طوسی روشن، دوش نقره‌ای و کفی سرامیکی طوسی

  •       کاشی: اگر دیوار و کف حمام یا سرویس بهداشتی شما از جنس کاشی است، فیروزه‌ای رنگ جذابی خواهد بود. تنوع کاشی‌ کف حمام و سرویس بهداشتی با این طیف رنگی بسیار بالاست و می‌تواند به راحتی با سایر تجهیزات آن فضا هماهنگ بشود.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون سرویس بهداشتی با دیوار کاشی لعابدار فیروزه‌ای، روشویی صورتی سنگی و آینه دایره‌ای

  •       سایر تجهیزات: رنگ فیروزه‌ای به خوبی با چوب هماهنگ می‌شود. بنابراین اگر کاشی‌ها و یا دیوار این فضا را فیروزه‌ای انتخاب کردید، از قفسه و پانل‌های چوبی برای نگه داشتن سایر تجهیزات استفاده کنید. همچنین می‌توانید کابینت روشویی شما از طیف رنگی مذکور به همراه روکابینتی از جنس و رنگ چوب باشد. در دنیای امروزه دکوراسیون، تجهیزات حمام و سرویس بهداشتی همچون آیینه‌ها، دوش و شیرآلات با تنوع رنگی بالایی تولید می‌شوند که فیروزه‌ای از این قاعده مستثنی نیست.

 

پرکاربردترین رنگ‌های مکمل در دکوراسیون فیروزه ای

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون آشپزخانه با دیوار‌ها، کابینت‌ها و جزیره فیروزه‌ای، دو چراغ‌آویز فلزی در بالای جزیره و گلدان گل سرامیکی سفید در روی جزیره

رنگ فیروزه‌ای می‌تواند خستگی جسم و روح شما را کم کند. همچنین به‌دلیل ماهیت نشاط‌آوری که دارد، به بخش‌های مختلف منزل حس سرزندگی را اضافه می‌کند. با این حال نمی‌توان فیروزه‌ای را همچون هر رنگ دیگری به تنهایی استفاده کرد. رنگ‌ها در کنار مکمل خود، بیشتر دیده می‌شوند و جذابیت آنها دوچندان خواهد شد. در ادامه این مقاله، پرکاربردترین رنگ‌های مکمل در دکوراسیون طیف فیروزه ای را معرفی می‌کنیم:

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با دیوار‌های فیروزه‌ای و طوسی روشن، مبلمان خاکستری نقره‌ای با کوسن‌های سفید و خاکستری و دو آینه دایره‌ای

  •       خاکستری: رنگ خاکستری یکی از اصلی‌ترین رنگ‌های مکمل فیروزه‌ای محسوب می‌شود. ترکیب این دو رنگ در دیوار شاخص و مبلمان اتاق نشیمن و همچنین چیدمان فیروزه‌ای اتاق خواب، انتخاب بی‌نظیری خواهد بود که نشان‌دهنده جسارت و قدرت شماست.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با دیوار‌های فیروزه‌ای، فرش طوسی روشن، مبلمان سورمه‌ای و فیروزه‌ای و میز جلومبلی شیشه‌ای

  •       سفید: رنگ سفید در دکورسیون داخلی کنار فیروزه‌ای می‌تواند آرامش درونی آن را چندین برابر کند. بنابراین از انتخاب این رنگ در اتاق خواب، آشپزخانه و اتاق نشیمن غافل نشوید.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون اتاق خواب با تخت سفید و بالش‌های رنگی، دیوار سبز و فیروزه‌ای و لوستر فانتزی سفید

  •       سبز: رنگ سبز در دکوراسیون داخلی به خوبی اعتدال و توازن فیروزه‌ای را حفظ می‌کند. آرامش رنگ سبز در کنار فیروزه‌ای می‌تواند اتاق نشیمن شما را به فضای منحصربه‌فردی تبدیل کند. شما به راحتی می‌توانید گیاهان سبز در کنار دیوار شاخص فیروزه‌ای یا کوسنی به رنگ سبز روشن برای مبلمان فیروزه‌ای تیره انتخاب کنید.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون سرویس بهداشتی با دیوار کرمی و کاشی آبی فیروزه‌ای، روشویی سنگی، آینه طرحدار و دو چراغ دیوارکوب

  •       قهوه‌ای روشن: همان‌طور که قبلا گفتیم ترکیب طیف رنگی فیروزه‌ای با رنگ چوب بسیار جذاب خواهد بود. از این ترکیب رنگی می‌توانید در آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی استفاده کنید. انتخاب کابینت‌هایی با رنگ مذکور و ترکیب آن با کانتری از جنس چوب بی‌نظیر است.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با دیوار‌های زرد، فرش فیروزه‌ای، مبل فیروزه‌ای طرحدار و میزجلومبلی سفید

  •       زرد: رنگ زرد در دکوراسیون و خانواده آن (لیمویی، خردلی و زرد بسیار روشن)، می‌تواند به راحتی با طیف فیروزه‌ای هماهنگ بشود. این ترکیب رنگی برای تجهیزات آشپزخانه، اکسسوری و پرده‌های اتاق نشیمن، روتختی اتاق خواب و فرش بسیار زیباست.

 

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون پذیرایی منزل با فرش سفید و مشکی طرحدار، دیوار فیروزه‌ای، مبلمان طوسی، دو صندلی مشکی و آباژور ایستاده سفید

در کنار رنگ‌های نام برده شده، می‌توان به صورتی کم رنگ، کرم، مشکی، بنفش، قرمز تیره و شکلاتی اشاره کرد که در دسته رنگ‌های مکمل فیروزه‌ای قرار دارند. انتخاب این رنگ‌ها برای رنگ مکمل فیروزه‌ای و استفاده آن به عنوان رنگ اتاق خواب دخترانه نیاز به ریسک بیشتری دارد.

 

جمع‌بندی: فیروزه‌ای رنگی دل‌نشین برای دکوراسیون منزل شما

رنگ فیروزه‌ای در دکوراسیون منزل با دیوار‌های آبی روشن، کفپوش سفید، پرده فیروزه‌ای و میز ناهارخوری ذغالی با صندلی‌های سفید و بالش‌های فیروزه‌ای

فیروزه‌ای رنگی بسیار پرکاربرد در دکوراسیون داخلی منزل است. این رنگ ماهیتی آرامش‌بخش دارد و در عین حال می‌تواند نشاط و سرزندگی را به فضای منزل شما اضافه کند.

 به‌همین دلیل کارشناسان دکوراسیون داخلی این رنگ را برای بخش‌های مختلف منزل پیشنهاد می‌دهند. ما در این مقاله شما را با کاربرد رنگ فیروزه ای در دکوراسیون منزل آشنا کردیم. همچنین می‌توانید طیف رنگی آن را در این مقاله مطالعه کنید. شما از دکوراسیون فیروزه ای در بخش‌های مختلف منزل‌تان استفاده می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.