استفاده از رنگهای خنثی در دکوراسیون منزل همیشه با چالشهای مخصوص به خودش همراه بوده است. در بسیاری از شرایط، طراحان مختلف، ایدهها و راهکارهای کاملاً متفاوتی را در رابطه با نحوه استفاده از این رنگها در فضای خانه ارائه میدهند و در کنار آن هم افراد صرفاً بر حسب سلیقه خود، انتخابهای دیگری را دنبال میکنند! به همین دلیل هم هست که غالباً طراحی دکوراسیون منزل به رنگ خنثی با مشکلات بسیاری روبهرو میشود. در این مطلب از وبسایت معمار نو با شما هستیم تا به طور مفصل به پرطرفدارترین رنگ خنثی بپردازیم و استفاده از آن را در دکوراسیون منزل بررسی کنیم، پس با ما باشید تا در رابطه با دکوراسیون طوسی برایتان بگوییم.
سوالات متداول:
از چه رنگبندی در طراحی دکوراسیون طوسی استفاده کنیم؟
شما میتوانید متناسب با سلایقتان از ترکیب رنگی طوسی در کنار رنگهای زرد و قرمز و سبز استفاده نمایید.
از چه سبکهایی در طراحی دکوراسیون طوسی استفاده کنیم؟
سبکهای مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک، صنعتی و تلفیقی برای طراحی دکوراسیون طوسی بسیار مناسب میباشند.
در طراحی دکوراسیون طوسی باید به چه مواردی توجه کنیم؟
1. ترکیببندی رنگ طوسی با رنگهای مناسب 2. تعادل در رنگبندی فضا 3. توجه به رنگ مبلمان و دیوارها 4. نورپردازی فضا 5. توجه به ابعاد فضا به دلیل تاثیرات تناژ رنگی
درباره دکوراسیون طوسی
به طور کلی رنگ طوسی از ترکیب رنگ سفید و مشکی تشکیل میشود و میزان تیرگی و روشنی آن نیز طبیعتاً به نسبت میزان این دو رنگ بستگی خواهد داشت. رنگ طوسی در ترکیب رنگ دکوراسیون داخلی و بررسیهای رنگ شناسانه به عنوان یک رنگ خنثی شناخته میشود، این یعنی نه به اندازه رنگهایی همچون آبی، سرد است و نه مثل رنگی همچون قرمز، گرم. به همین دلیل هم هست که اگر از آن به شکل افراطی در منزل خود استفاده کنید فضایی کسلکننده و خستهکننده خواهید داشت. در کنار این اما باید بگوییم که رنگ طوسی با ترکیبی که با سایر رنگها پیدا میکند، توانایی گرایش به رنگهای گرم و سرد نیز خواهد داشت. برای مثال اگر در رنگ طوسی شما مقداری رنگ آبی اضافه شود، رنگ طوسی، به سردی گرایش پیدا خواهد کرد و اگر هم با مقداری قرمز و یا رنگ نارنجی در دکوراسیون داخلی ترکیب گردد، گرمتر خواهد شد. دقیقاً با همین ترفندهاست که میتوانید استفاده از رنگ طوسی را در دکوراسیون مینیمال منزل خود مدیریت کنید.
مزایای طراحی دکوراسیون طوسی
در دنیای طراحی و دکوراسیون امروز، استفاده از رنگ طوسی با استقبال بسیار زیادی روبهرو شده و به همین دلیل نیز معمولاً میتوان از آن به عنوان یکی از رنگهای همیشه ترند در دکوراسیون داخلی یاد کرد. طبیعتاً این ویژگی ناشی از مزایای بسیاری است که دکوراسیون طوسی به دنبال خواهد داشت. در ادامه به بررسی برخی از مهمترین مزایای طراحی دکوراسیون طوسی میپردازیم:
قابلیت ترکیب با رنگهای بسیار متنوع
برای انتخاب یک ترکیب رنگی مناسب برای دکوراسیون طوسی خود تقریباً میتوانید به هر رنگی فکر کنید. این یعنی طوسی، مثل سایر رنگها، محدودیتهای چندانی برای ترکیب نخواهد داشت. در قسمتهای بعدی به طور مفصل به این موضوع میپردازیم.
به تعادل رساندن رنگها در فضا
رنگ طوسی این قابلیت را دارد که شدت گرما و سرمای فضای خانه شما را کاهش داده و آن را به تناسب و تعادل برساند. برای مثال تصور کنید که شما هم یکی از عاشقان رنگ قرمز در دکوراسیون هستید و میخواهید فضای داخلی خانهتان با نمای قرمز رنگ را همراه با این رنگ طراحی کنید. طبیعی است که استفاده سرتاسری از رنگ قرمز در فضا، اغراقآمیز و افراطی است و تمام تعادل فضای شما را از بین میبرد. در عوض اما میتوانید با کمک رنگ طوسی و طراحی دکوراسیون طوسی، میزان اغراقآمیز رنگ قرمز را در فضای خود به تعادل برسانید و در کنار آن نیز فضای خانهتان را به مراتب زیباتر کنید.
قابلیت استفاده در تمامی فضاها
یکی از مهمترین مزایای دکوراسیون طوسی این است که هیچ محدودیتی برای هیچ کدام از فضاهای خانه ندارد. در واقع شما میتواند این رنگ را در تمامی فضاهای خانه خود استفاده کنید، این یعنی از رنگ اتاقخواب گرفته تا نشیمن، رنگ دکوراسیون اتاق کودک، رنگ سرویس بهداشتی و حتی رنگ کابینت آشپزخانه کوچک شما همه و همه میتوانند به رنگ طوسی طراحی شوند. نکته مهم اینجاست که وجه تمایز نوع استفاده از رنگ طوسی در هر کدام از این فضاها به میزان استفاده و همینطور رنگ مکمل آن مربوط میشود.
امکان استفاده به عنوان رنگ اصلی و چاشنی
یکی از مهمترین مزایا و قابلیتهایی که میتوان برای دکوراسیون طوسی و یا بهتر است بگوییم رنگ طوسی در دکوراسیون برشمرد این است که شما، هم میتوانید از این رنگ به عنوان رنگی اصلی در فضا استفاده کنید و هم رنگ چاشنی. اگر بخواهیم این موضوع را در قالب یک مثال برایتان روشن سازیم میتوانیم به رنگ دیوارها اشاره کنیم. فرض کنید میخواهید از رنگ طوسی در دکوراسیون نشیمن خود استفاده کنید. برای این کار هم، اولویت شما رنگآمیزی دیوارهاست. در چنین شرایطی میتوانید با رنگآمیزی سرتاسری دیوارها رنگ طوسی را به عنوان رنگ غالب فضا استفاده کنید. در مقابل نیز اگر تمایلی به این کار نداشتید میتوانید با انتخاب یک تک دیوار و رنگآمیزی آن به رنگ طوسی، فضای خود را متفاوتتر کرده و از رنگ طوسی به عنوان یک رنگ چاشنی بهره بگیرید. با این کار، حتی عمق دیوار را نیز بیشتر کرده و فضا را بزرگتر نشان خواهید داد. بنابراین همانطور که مشاهده کردید استفاده از رنگ طوسی، هم به عنوان رنگ غالب و هم به عنوان رنگ چاشنی، وسوسهبرانگیز خواهد بود.
قابلیت استفاده در فضاهای کوچک و بزرگ
درست است که دائماً گفته میشود استفاده از رنگهای تیره برای فضاهای کوچک، ممنوع است و موجب کوچکتر نشان دادن محیط میشود، اما اگر شما از عاشقان رنگ طوسی هستید و فضا خانهتان نیز آنقدر کوچک است که نمیدانید چگونه میتوانید آن را بزرگتر جلوه دهید میتوانید با خیال راحت بر روی علاقه خود پافشاری کنید! این یعنی تناژهای بسیار متفاوتی از رنگ طوسی وجود دارد که هر کدام بسته به سلیقه و همینطور موقعیت شما به کارتان خواهند آمد، پس اگر خانهای کوچک با متراژ کم دارید میتوانید به سراغ رنگ طوسی روشن در تناژهای مختلف خنثی، گرم و سرد آن بروید.
امکان استفاده در تمامی سبکهای دکوراسیون
بسیاری از طیفهای رنگی قابلیت استفاده در تمامی سبکها را ندارند و برای استفاده از آنها در فضای خانواده، صرفاً میتوانید به سراغ سبکهای دکوراسیونی خاصی بروید. این در حالی است که دکوراسیون طوسی هیچ محدودیتی در این زمینه برایتان ایجاد نمیکند و دست شما را برای اجرای تمامی سبکهای دکوراسیونی باز میگذارد. بنابراین دکوراسیون طوسی شما میتواند در تمامی سبکهای مدرن، کلاسیک، سبک صنعتی، سبک نئوکلاسیک، تلفیقی و… طراحی و اجرا شود. مسئلهای که در این میان مطرح میشود این است که برای انتخاب سبک دکوراسیون داخلی خود با رنگ طوسی، موارد و شرایط بسیاری را مورد بررسی قرار دهید. این یعنی تمامی عوامل، از جمله رنگ مکمل، جنس و طرح پارچهها و مبلمان، نوع نورپردازی و… همه و همه به عنوان یک مکمل در کنار رنگ طوسی شما در انتخاب و طراحی سبک دکوراسیونیتان موثر خواهند بود. بنابراین کافی است بدانید که انتخاب رنگ طوسی، هیچ محدودیتی در سبک ایجاد نکرده و با تلفیق با سایر المانهای دکوراسیونی، تکمیل خواهد شد.
ترکیب رنگ در دکوراسیون طوسی
همانطور که پیش از این گفته شد، استفاده افراطی از رنگ طوسی در فضای منزل میتواند محیط را کسلکننده کند و به همین دلیل نیز موجب شود که در کمترین زمان ممکن از فضایی که طراحی کردهاید خسته شوید و تصمیم به تغییر آن بگیرید. به همین دلیل هم هست که بهتر است با انتخاب یک ترکیب رنگی مناسب، فضا را به تعادل برسانید و در کنار آن نیز فرصت اینکه رنگ طوسی شما بتواند خود را به خوبی نشان دهد را فراهم کنید. بهطور کلی از آنجایی که طوسی، رنگی خنثی به حساب میآید، شما میتوانید هر رنگ دیگری را، چه سرد و چه گرم با آن همراه کنید. طبیعی است که انتخاب رنگ ترکیبی دکوراسیون طوسی شما میتواند شرایط کلی ترکیب رنگ را مشخص کند. بگذارید این موضوع را با یک مثال ساده برایتان روشن کنیم.
تصور کنید که میخواهیم دکوراسیون یک نشیمن را با ترکیب رنگ طوسی و آبی، طراحی کنیم. برای این کار، رنگ مبلها و رنگ دیوار پذیرایی یا نشیمن را طوسی میکنیم و وسایل دیگری همچون پرده، کوسن، فرش و… را نیز به رنگ آبی انتخاب میکنیم. از آنجایی که رنگ طوسی، خنثی و رنگ آبی نیز سرد است، فضای نشیمن شما کمی به سردی گرایش پیدا میکند. اگر با این ایده دکوراسیون داخلی منزل مشکلی ندارید و اتفاقاً سردی فضا را نیز ترجیح میدهید، باید بگوییم که به دکوراسیون دلخواه خود رسیدهاید، اما اگر ترجیح میدهید که دکوراسیون طوسی شما، گرمای خودش را نیز داشته باشد میتوانید ترکیب رنگیتان را تغییر داده و یا از المانهای دیگری با رنگهای گرم نیز در فضای خود استفاده نمایید. در ادامه به معرفی برخی از پرطرفدارترین ترکیب رنگهای دکوراسیون طوسی میپردازیم:
رنگ طوسی و زرد
این ترکیب رنگی، علیرغم زیبایی بسیاری که دارد به کمی جسارت نیز نیازمند خواهد بود. به همین دلیل نیز اگر تصمیم به ایجاد یک فضای متفاوت و منحصربهفرد در خانهتان دارید، قطعاً این ترکیب رنگی، انتخاب مناسبی خواهد بود. شما میتوانید از ترکیب رنگی دکوراسیون طوسی و زرد خود برای سبکهای متفاوتی همچون مدرن و تلفیقی استفاده نمایید.
رنگ طوسی و قرمز
عاشقان رنگ قرمز، همیشه و همه جا، بهانهای برای استفاده از این رنگ در دکوراسیون منزل خود پیدا میکنند. استفاده از ترکیب رنگ طوسی و قرمز، اما بهترین فرصت برای این کار است، چراکه این دو رنگ، زمانی که در کنار هم قرار میگیرند زیبایی بسیار زیادی پیدا میکنند و فضای خانهتان را متفاوت خواهند نمود.
رنگ طوسی و سبز
این ترکیب رنگی جزء آن دسته از انتخابهایی است که برای تمامی فضاهای خانه قابل استفاده است. این یعنی شما حتی میتوانید آن را در طراحی دکوراسیون اتاق خواب نوزاد خودتان نیز مورد استفاده قرار دهید. تازگی و طراوت رنگ سبز خانه در کنار رنگ طوسی و حس خنثی آن، فضای متعادلی را ایجاد خواهد کرد.
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، خود رنگ طوسی شما هم میتواند گرم و یا سرد باشد و به همین ترتیب نیز در چنین شرایطی، نحوه انتخاب ترکیب رنگی دکوراسیون طوسی شما تغییر خواهد کرد. از جمله رنگهای پیشنهادی که برای ترکیب رنگ دکوراسیون طوسی شما داریم میتوان به زرد، آبی، سبز، نارنجی، سفید، خردلی و… اشاره کرد. خیالتان راحت باشد که رنگ طوسی میتواند در زمان ایجاد تنوع و تغییرات دکوراسیونی به راحتی به کمک شما بیاید و نگذارد که لحظهای از فضا خسته شوید.
برای مثال اگر مبلمان مدرن و طوسی رنگی دارید و رنگ غالب فضایتان نیز طوسی است میتوانید هر چند وقت یک بار و یا هر زمانی که احساس تکراری بودن فضا به شما دست داد به سراغ رنگهای دیگری بروید و آنها را در کنار رنگ طوسی خود پیادهسازی کنید. برای مثال تغییر رنگ کوسنها، پردهها و… در عین حال که کمترین زحمت و هزینه را برایتان به دنبال دارند این امکان را نیز فراهم میکنند که فضای متنوعتری را برای خود ایجاد کنید.
جمعبندی
با توجه به شناختی که تا به اینجا در رابطه با رنگ طوسی پیدا کردهاید احتمالاً حالا میدانید که انتخاب و طراحی یک دکوراسیون طوسی مناسب باید دارای چه ویژگیهایی باشد. توصیه ما این است که برای طراحی دکوراسیون طوسی منزل خود، فهرستی از اولویتها، علایق، امکانات، متراژ خانه، بودجه و… فراهم نموده و در نهایت هم متناسب با تمامی آنها، فضای خود را طراحی کنید.
سلام
برای طراحی دکوراسیون طوسی فضای اداری باید به چه مواردی توجه کنیم؟
سلام
باید به ترکیببندی رنگ فضای اداری و سبک دکوراسیون داخلی توجه نمایید. بنابراین انتخاب رنگ مبلمان و دیوارها را در اولویت قرار دهید.
طراحی دکوراسیون طوسی خیلی زیباست
ممنون از مطالب خوبتون
ممنون از توجه شما دوست عزیز