افراد زیادی برای انتخاب رنگ دیوار پذیرایی دچار تردید میشوند. آنها تلاش میکنند تا با کمک گرفتن از دیگران به نتیجه مطلوبی برسند. اما به نظر شما تا چه حد میتوان به سلایق دیگران در خصوص رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن خانهمان توجه کرد؟
اتاق پذیرایی در هر خانهای یکی از اصلیترین اجزای آن خانه محسوب میشود. معمولا این بخش از منزل میزبان افراد مهم و خاص خواهد بود. البته در گذشته اتاق نشیمن، اتاقی جداگانه بود و نقاشی دیوار پذیرایی یا دکوراسیون آن با وسواس زیادی انجام میشد.
سوالات متداول:
چه رنگهایی مناسب رنگ دیوار پذیرایی هستند؟
رنگهای استخوانی، پاستیلی، بنفش، سبزآبی، سفید، نارنجی، یاسی، سرمهای، صورتی پررنگ، زیتونی، آبی روشن، خاکستری، قهوهای، صورتی روشن، سبز، صدفی، زرد، زرشکی، هلویی، نوک مدادی، آجری، نارنجی روشن، آبی و کرم بهترین انتخاب میباشند.
در طراحی کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی، چه نوع ترکیب رنگی مناسب است؟
ترکیب رنگ سبز و سفید، قهوهای و سبز، طوسی روشن و آجری، بنفش و خاکستری، زرشکی مات با خاکستری روشن و سفید، سبز روشن و آبی، کرم و قهوهای، نارنجی و سفید، زرد و آبی در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی استفاده میشود.
اما اینروزها اکثر خانهها آپارتمانی هستند و فضای کوچکتری دارند. به همین دلیل اتاق نشیمن از حالت رسمی خود خارج شده و دیگر فقط برای مهمانهای ویژه نیست. بلکه تمامی افراد خانه از آن استفاده میکنند و لحظات زیادی را در آن قسمت میگذارنند. بنابراین باید به رنگ اتاق پذیرایی و دیوارهای آن توجه کرد. به نظر شما بهترین رنگ در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی کدام است؟ در ادامه پاسخ این سوال را به شکل 24 پیشنهاد متفاوت برای رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن شما ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
چه رنگی برای نقاشی دیوار پذیرایی انتخاب کنیم؟
توجه به کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی یکی از اولین کارهایی است که هنگام انتخاب رنگ مورد علاقهتان باید انجام دهید. شما میتوانید با بررسی انواع تناژ رنگ مورد نظرتان به درستترین انتخاب برسید. همچنین با ترکیب چند رنگ سیر یا روشن سلیقه تمام افراد خانه را در نظر بگیرید.
در دنیای معماری و دکوراسیون داخلی امروز توجه به رنگهای طبیعت، یکی از اصلیترین انتخابهای رنگ مناسب دکوراسیون پذیرایی بهشمار میآید. متخصصین این امور معتقدند بهترین ترکیب رنگبندی در طبیعت موجود است.
اگر به ترکیب رنگهای گلها یا درختان در فصول مختلف توجه کنید، میتوانید بهترین ایده را برای رنگ اتاق پذیراییتان پیدا کنید. رنگها در زندگی ما نقش مهمی را ایفا میکنند. و هر یک از ما با توجه به رنگ مورد علاقهمان، خودمان را به دیگران معرفی خواهیم کرد. انتخاب رنگ مناسب دیوارپوش پذیرایی میتواند در کوچک یا بزرگ نشان دادن فضای خانه شما تاثیر مستقیم بگذارد. همچنین روحیه افراد خانه را تحت تاثیر قرار میدهد. بنابراین در انتخاب رنگ مناسب پذیرایی خود دقت کنید تا موجب دلزدگی یا افسردگی افراد خانه نشود.
پیشنهادهای متفاوت رنگ دیوار سالن پذیرایی برای خانه شما
اگر به حرفه دکوراسیون داخلی علاقه داشته باشید، حتما میدانید که هر خانهای سبک خاص خود را دارد. افراد در چیدمان وسایل منزل سلیقههای متفاوتی داشته و این امر باعث ایجاد سبکهای دکوراسیون داخلی شده است. نقاشی و یا رنگ کاغذ دیواری پذیرایی باید متناسب با سبک خانه شما انجام شود. شما با انتخاب رنگ مناسب برای دیوار پذیرایی میتوانید باعث بیشتر دیده شدن دکوراسیون منزلتان شوید.
افراد زیادی وقتی با کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی روبهرو میشوند احساس سردرگمی کرده و نمیتوانند انتخاب درستی داشته باشند. شما هم از این دسته از افراد هستید؟ اگر جوابتان بله است دیگر نگران این موضوع نباشید.
ما در این بخش از مقاله با 24 پیشنهاد متفاوت شما را در انتخاب رنگ دیوار اتاق پذیراییتان کمک میکنیم.
رنگ استخوانی؛ رنگ محبوب دیوار پذیرایی
رنگ استخوانی در چند سال گذشته به یکی از رنگهای بسیار پرطرفدار در کاتالوگ رنگ دیوار سالن پذیرایی تبدیل شده است. شاید دلیل آن را بتوان وجود خانههای آپارتمانی و کوچکی آنها دانست. چون رنگ دیوار پذیرای استخوانی فضای کوچک خانه را بزرگتر نشان داده و برای خانههایی با متراژ کم انتخاب درستی است. همچنین برای پر نورتر نشان دادن یک خانه بهتر است رنگ دیوار پذیرایی استخوانی انتخاب شود.
یکیدیگر از مزایای رنگ دیوار سالن پذیرایی استخوانی این است که شما به راحتی میتوانید ایده دکوراسیون منزل خود را با هر رنگ و سلیقه خاصی که دارید، بچینید. رنگ استخوانی به دلیل خنثی بودن میتواند با هر ترکیب رنگی دیگر برای مبلمان، فرش، اکسسوریهای منزل اقدام شود و زیبا به نظر بیاید.
رنگهای پاستیلی؛ آرامشی توام با جذابیت
رنگهای پاستیلی به رنگهایی همچون ارغوانی، صورتی و آبی کمرنگ گفته میشود. این رنگها سایه قوی ندارند و ترکیب آنها با هم میتواند رنگ سالن پذیرایی را به بهترین شکل ایجاد کرد. این رنگها به دلیل اینکه ملایم هستند و حس آرامشبخشی دارند میتوانند حس و حال خانه شما را تغییر بدهند. رنگهای پاستیلی در دسته رنگهای خنثی قرار گرفته و یکی از پرطرفدارترین رنگ دیوار اتاق پذیرایی محسوب میشوند.
رنگ بنفش؛ هیجان زندگی شما
اگر به فکر یک رنگ خاص برای نقاشی دیوار پذیراییتان هستید، ترکیب رنگ دکوراسیون داخلی بنفش و خاکستری انتخاب خوبی است. رنگ بنفش در دکوراسیون، کمی تند است اما وقتی با رنگ خنثی خاکستری ترکیب شود میتواند به اتاق نشیمن شما حال و هوای جذابتری ببخشد. انتخاب این رنگ دیوار اتاق پذیرایی اعتماد بهنفس و جسارت شما را نشان میدهد. ترکیب رنگ بنفش به همراه خاکستری به عنوان رنگ سال 2022 ترند جدیدی شده که انتخاب اول افراد زیادی است.
رنگ سبزآبی؛ رنگ پذیرایی همیشگی
یکی از رنگها در کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی که همیشه مد است، سبزآبی نام دارد. افراد زیادی با شنیدن نام این رنگ یا دیدن آن به یاد آبی دریا و سبزی طبیعت میافتند. بنابراین رنگ سبز آبی میتواند آرامش طبیعت و هیجان دریا را دربرداشته باشد. انتخاب این رنگ در تناژ سیر یا روشن به سلیقه شما بستگی دارد. هر تناژ رنگی را که انتخاب کنید به رنگ دیوار اتاق پذیرایی و نشیمن شما جذابیت خاصی میبخشد.
رنگ سفید؛ خانهای به سبک سنتی
رنگ سفید همچنان یکی از پرطرفدارترین رنگهای نقاشی دیوار اتاق پذیرایی بهشمار میآید. اغلب افرادی که طرفدار سبکهای سنتی برای اتاق نشیمن خود هستند، این رنگ را برای رنگآمیزی دیوار استفاده میکنند. رنگ سفید در کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی به بزرگتر نشان دادن فضای نشیمن کمک خواهد کرد. همچنین شما به راحتی میتوانید علاوهبر سبک دکوراسیون داخلی سنتی هر سبکی که طرفدار آن هستید را در اتاق نشیمن لحاظ کنید.
رنگ نارنجی؛ بیانگر حس صمیمیتی دلنشین
اگر به رنگهای خاص و گرم برای رنگ دیوار سالن پذیرایی خود علاقهمندید، نارنجی را فراموش نکنید. گرمای خاص این رنگ باعث ایجاد حس صمیمیت شده و به رنگ پذیرایی شما حس و حال خاصی میبخشد. البته نکته حائز اهمیت در انتخاب رنگ نارنجی این است که سایر ملزومات اتاق نشیمن رنگی روشن داشته باشند. رنگ نارنجی در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی به عنوان یک رنگ تند شناخته میشود. به همین دلیل افراد کمی به سراغ آن میروند.
آنها معتقدند این امکان وجود دارد که پس مدت کوتاهی رنگ نارنجی دیوار اتاق پذیرایی دلشان را بزند. اما اگر شما از علاقهمندان به این رنگ هستید، با انتخاب مبلمان سفید، کرم یا صدفی و دیگر وسایل خانه به رنگ روشن از این اتفاق خودداری خواهید کرد. برای جلوگیری از یکنواختی این رنگ دیوار اتاق پذیرایی میتوانید آن را در بخشهایی از اتاق نشیمن با رنگ سفید ترکیب کنید. با این روش اتاق نشیمن شما فضای گرم، صمیمی و شادی خواهد داشت در عین حال از تکراری بودن آن جلوگیری میکنید.
رنگ یاسی؛ رنگ سالن پذیرایی مدرن
رنگ یاسی که کمی به بنفش ملایم شبیه است، از سال 2018 به کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی اضافه شد. این رنگ در دسته رنگهایی قرار گرفت که علاقهمندان به سبک مدرن آن را انتخاب میکنند. اگر رنگ دیوار اتاق پذیرایی مدرن شما یاسی باشد به راحتی میتوانید آن را با مبلمان تیره ست کنید. همچنین استفاده از رنگهای شاد با رنگ سالن پذیرایی یاسی امکانپذیر خواهد بود. استفاده از پرده پذیرایی سفید رنگ یا اکسسوریهایی با رنگ روشن در دکوراسیون یاسی میتواند مانع خستگی چشم در برابر رنگ یاسی بشود.
رنگ سرمهای؛ رنگی تیره و کلاسیک
افراد زیادی به استفاده از رنگ تیره در نقاشی دیوار پذیرایی علاقهمند هستند. اما نگرانی آنها از انتخاب رنگی همچون سرمهای دلمردگی اتاق نشیمن است. در خصوص رنگ دیوار اتاق پذیرایی سرمهای باید بگوییم که این رنگ کلاسیک وقتی با سایر وسایل اتاق که دارای رنگی روشن هستند، ترکیب شود بسیار دلانگیز خواهد بود.
تصور کنید، رنگ سرمهای را از بین کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی انتخاب کردهاید. حال برای چیدمان وسایل این اتاق از مبلمان سفید یا صورتی رنگ همراه با کوسنهای آبی روشن استفاده میکنید. همچنین دیوار کوبهای سفید و تابلوهایی با قاب سفید رنگ میتواند به رنگ سالن پذیرایی و نشیمن شما زیبایی خاصی ببخشد.
رنگ صورتی پررنگ؛ نماد تازگی و سرزندگی
انتخاب صورتی آن هم صورتی تند برای رنگ دیوار اتاق پذیرایی کمی پر ریسک به نظر میآید. این رنگ از گذشته رنگ مورد علاقه دختران و تازه عروسها معرفی میشد. حال برای اینکه بتوان آن را در نقاشی دیوار اتاق پذیرایی استفاده کرد باید با وسایل منزل ترکیب کنید. به عنوان مثال از مبلمان صورتی ملایم با گلهایی که رنگ آنها کمی تندتر است، استفاده کنید تا رنگ دیوار سالن پذیراییتان متناسب دیده شود.
همچنین میتوانید بخشی از دیوار منزلتان را به رنگ صورتی تند درآورید و بخش دیگر را به رنگ سفید انتخاب کنید. ترکیب این دو رنگ با یکدیگر حس و حال شیک و صمیمی به خانه شما میبخشد.
رنگ زیتونی؛ رنگ پذیرایی متفاوت
رنگ زیتونی یک رنگ خاص و منحصربهفرد برای رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن شما بهشمار میآید. این رنگ به راحتی میتواند با هر رنگ دلخواه شما ترکیب شود. به عنوان مثال ترکیب رنگ زیتونی با پردههای عمودی زرد یا بنفش اتاق نشیمن شما را خاصتر جلوه میدهد. همچنین به راحتی میتوانید کوسنهای مبل را با رنگ دیوار سالن پذیرایی خود هماهنگ کنید.
رنگ آبی روشن، خوشانرژی و منحصربهفرد
این رنگ دیوار پذیرایی جنبوجوش و انرژی مثبت خانه شما را نشان میدهد. اتاق پذیرایی که یکی از اصلیترین اجزای خانه محسوب میشود، باید حس مثبت و انرژی بالایی داشته باشد. رنگ آبی روشن که به رنگ آکواریومی هم مشهور است، به خوبی این حس را انتقال میدهد. این رنگ برای خانههایی که اتاق نشیمن آنها فاقد پنجره و نور کافیست، یکی از بهترین انتخابها بهشمار میآید. رنگ آبی در دکوراسیون پذیرایی به راحتی میتواند فضای کسلکننده را به فضایی شاد و پرشور تبدیل کند.
رنگ خاکستری؛ رنگ پذیرایی همهپسند
رنگ خاکستری یا همان طوسی با وجود تک رنگ بودن هیچگاه موجب خستگی و دلزدگی نمیشود. این رنگ پرطرفدار در دسته رنگهای خنثی قرار گرفته و در کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی به عنوان یک رنگ شیک و خاص معرفی خواهد شد. معمولا رنگ خاکستری سیر و روشن را در نقاشی دیوار سالن پذیرایی و وسایل اتاق نشیمن ترکیب میکنند. اگر به فکر طراحی پذیرایی ال شکل خانه خود هستید، این ترکیب رنگی باعث ظاهری باشکوه و خاص در بخشی از دکوراسیون پذیرایی ال شکل شما میشود.
رنگ قهوهای؛ رنگی خاص توام با آرامش
انتخاب رنگ قهوهای به همراه سبز در کاتالوگ رنگ دیوار سالن پذیرایی میتواند آرامشی همچون نشستن در یک فضای پر از درخت را به شما منتقل کند. حتما برای شما هم پیش آمده وقتی به پارک پر درختی میروید در آن مکان حس آرامش و شادابی خاصی به شما دست بدهد. این حس ناب از درختان سرسبز با تنه تنومند به شما منتقل خواهد شد. بنابراین اگر نقاشی دیوار پذیراییتان با رنگ قهوهای و سبز انجام شود، این آرامش را به مهمانان و افراد خانواده هدیه میکنید.
رنگ صورتی روشن؛ رنگ پذیرایی جسورانه
رنگ صورتی روشن به خودی خود ملیح و زیباست. اما انتخاب دکوراسیون صورتی برای رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن کمی نیاز به جسارت دارد. ممکن است هر کسی این رنگ را نپسندد. اما ترکیب آن با فیروزهای میتواند اتاق نشیمن شما را همچون الماسی بدرخشاند. این ترکیب رنگی را به راحتی میتوانید در همه جای اتاق نشیمن خود به کار ببرید.
جالب است بدانید که سبکهای مختلفی از دکوراسیون داخلی با این ترکیب رنگی هماهنگی خواهند داشت. بنابراین بدون ترس این رنگ را برای نقاشی دیوار پذیراییتان انتخاب کنید.
رنگ سبز؛ طبیعت را به خانهتان بیاورید
رنگ سبز در دکوراسیون داخلی به دلیل ماهیت آرامشبخشی که دارد، یکی از رنگهای پرطرفدار برای اتاق نشیمن بهشمار میآید. این رنگ به خوبی شما را به طبیعت برده و حس و حال آن فضا را برایتان تداعی میکند.
ترکیب رنگ سبز با کرم میتواند یکی از رنگهای ایدهآل در کاتالوگ رنگ دیوار سالن پذیرایی محسوب شود. اگر تصمیم گرفتید رنگ دیوار اتاق پذیرایی و نشیمنتان را سبز کنید، میتوانید از مبلمان و سایر اکسسوریهای کرم رنگ بهره ببرید. این مبلمان با رنگ روشن میتوانند توسط یک پاف یا شال مبل سبز رنگ به خوبی با محیط هماهنگ شوند.
رنگ صدفی؛ رنگ پذیرایی پرطرفدار
رنگ صدفی از ترکیب رنگ کرم، سفید، استخوانی و مقدار کمی صورتی بسیار روشن تشکیل میشود. این رنگ یکی از رنگهای مورد علاقه ایرانیان است. شاید یکی از دلایل محبوبیت آن در کشورمان را باید پر نورتر نشان دادن فضای اتاق نشیمن دانست.
ایرانیان به خانههای نورگیر علاقهمندند. و چون معمولا از پردههای ضخیم استفاده میکنند، ترجیحشان برای رنگ دیوار سالن پذیرایی، صدفی است. با انتخاب این رنگ همچون رنگ دیوار پذیرایی استخوانی و سفید میتوانید از هر رنگ مبلمانی که دلتان خواست، استفاده کنید.
رنگ زرد؛ زیبا و خاص با ریسکپذیری بالا
رنگ زرد ماهیت خاص و باشکوهی دارد. اما انتخاب آن در کاتالوگ رنگ دیوار سالن پذیرایی نیازمند ریسکپذیری بالایی است. این رنگ را میتوانید با تناژ رنگهای سفید، صورتی روشن، گلبهی، آجری و آبی روشن ترکیب کنید. ترکیب رنگ زرد با این رنگهای مکمل دلزدگی شما را نسبت به آن در مرور زمان کاهش میدهد.
همچنین بهترین انتخاب برای مبلمان یک اتاق نشیمن با دیوارهای زرد رنگ، مبلمانی با رنگهای خنثی همچون خاکستری است. در دکوراسیون پذیرایی سفید طلایی شما به راحتی میتوانید کوسنهای مبلمان خود را از ترکیب رنگی زرد، طلایی و خردلی انتخاب کنید تا به خوبی با محیط هماهنگ باشد.
رنگ زرشکی؛ رنگی خاص و خلاقانه
اگر به انتخاب سبکهای خاص در خانهتان علاقهمندید، رنگ اتاق پذیراییتان را زرشکی کنید. این رنگ خاص اگر بر روی یکی یا دو تا از دیوارهای سالن پذیراییتان قرار بگیرد، میتواند آن را باشکوه و جذاب نشان دهد. البته توجه کنید رنگ زرشکی حتما باید با یکی از رنگهای روشن همچون استخوانی، سفید یا صدفی ترکیب شود تا باعث جلوه بیشتر اتاق نشیمن شما بشود.
رنگ هلویی؛ رنگ پذیرایی جذاب
رنگ هلویی اینروزها به یک رنگ دیوار اتاق پذیرایی پرطرفدار تبدیل شده است. این رنگ با گرمای خاص خود باعث جذابیت اتاق نشیمن خواهد شد. رنگ هلویی از ترکیب رنگ صورتی، طلایی، کمی سفید و نارنجی تشکیل میشود. گرمای آن معتدل بوده و یک انتخاب مناسب برای رنگ دیوار اتاق پذیرایی و نشیمن است.
رنگ نوک مدادی؛ مورد علاقه افراد خاصپسند
رنگ نوک مدادی یا همان طوسی تیره یک رنگ پر ریسک برای اتاق پذیرایی بهشمار میآید. به طور کلی رنگهای تیره برای افرادی با روحیه خاص مناسب هستند. دکوراسیون طوسی میتواند فضا را کمی کسلکننده نشان دهد. برای جلوگیری از این کار بهتر است از مبلمان و وسایل تزیینی با رنگ روشن استفاده کنید.
رنگ آجری؛ رنگ دیوار اتاق پذیرایی گرم
رنگ آجری برای اتاق پذیرایی، حس خانههایی به سبک سنتی یا سبک روستیک را انتقال میدهد. این رنگ گرم به خوبی میتواند فضای نشیمن شما را صمیمی و پرنشاط جلوه دهد. بنابراین اگر به چیدمان سنتی و اکسسوریهای قدیمی علاقهمندید، از این رنگآمیزی برای رنگ سالن پذیرایی خود غافل نشوید. مبلمان و سایر وسایل اتاق نشیمن میتوانند با رنگ سفید، کرم و یا صدفی انتخاب شوند. این کار اتاق نشیمن شما را به یک طراحی به یادماندنی تبدیل خواهد کرد.
رنگ نارنجی روشن؛ جذاب و هیجانانگیز
رنگ نارنجی روشن یکیدیگر از رنگهای گرم است. این رنگ خاص و زیبا معمولا از ترکیب رنگ نارنجی و کرم به وجود میآید. افرادی که انتقال حس صمیمیت و گرمی اتاق پذیرایی برایشان در اولویت قرار دارد، رنگ نارنجی روشن را انتخاب میکنند. این رنگ به راحتی با مبلمان و سایر وسایل با تناژ رنگی صورتی، آبی و سبز هماهنگ میشود. درواقع اگر اتاق پذیرایی شما با این رنگ رنگآمیزی شود، حس شروع بهار و شکوفه درختان در منزلتان پدیدار خواهد شد.
رنگ آبی؛ نماد قدرت و اقتدار
آبی یکیدیگر از رنگهای اتاق نشیمن است که با وجود تیره بودن طرفداران زیادی دارد. متخصصین دکوراسیون داخلی معتقدند اگر رنگ دیوار سالن پذیرایی شما آبی باشد، القاکننده حس قدرت و جسارت خواهد بود.
اگر دوست ندارید اتاق نشیمن شما کاملا به رنگ تیره دربیاید، میتوانید بخشی از دیوار را با رنگ کرم، صدفی و یا سفید ترکیب کنید. ابن ترکیب رنگی همراه با مبلمان روشن، رنگ اتاق پذیرایی و نشیمنی ایدهآل را درست میکند.
رنگ کرم؛ رنگ پذیرایی دوستداشتنی
عده زیادی تصور میکنند رنگ کرم همان رنگ دیوار پذیرایی استخوانی است. این دو رنگ از نظر ظاهری به هم شبیه هستند، اما رنگ کرم کمی از استخوانی پررنگتر دیده میشود. این رنگ از گذشته برای نقاشی دیوار سالن پذیرایی مورد استفاده قرار میگرفت. از مزایای استفاده رنگ کرم برای دیوار اتاق پذیرایی آن است که میتوانید مبلمان و سایر وسایل تزیینی اتاق نشیمن را با هر تناژ رنگی که دوست دارید، انتخاب کنید.
انتخاب رنگ ترکیبی در کاتالوگ رنگ دیوار سالن پذیرایی
انتخاب یک رنگ مناسب برای اتاق پذیرایی میتواند در زیبایی و خاص بودن آن تاثیر زیادی بگذارد. دنیای اطراف ما پوشیده از رنگهای خاص و متفاوت است. گاهی اوقات در طبیعت به یک رنگی برمیخورید که حتی ممکن است اسم آن را ندانید. برای رسیدن به رنگهای جذاب و شیک میتوان به راحتی آنها را با مکملشان ترکیب کرد.
در ادامه برای رنگ دیوار اتاق پذیرایی چند ترکیب رنگی معروف را پیشنهاد میکنیم.
- ترکیب رنگ سبز و سفید
- ترکیب رنگ قهوهای و سبز
- ترکیب رنگ طوسی روشن و آجری
- ترکیب رنگ بنفش و خاکستری
- ترکیب رنگ زرشکی مات با خاکستری روشن و سفید
- ترکیب رنگ سبز روشن و آبی
- ترکیب رنگ کرم و قهوهای
- ترکیب رنگ نارنجی و سفید
- ترکیب رنگ زرد و آبی
سخن آخر: راهنمای انتخاب بهترین رنگ برای سالن پذیرایی
رنگ دیوار پذیرایی میتواند به بزرگتر و پرنورتر نشان دادن آن فضا کمک کند. همچنین نمیتوان از تاثیر مستقیم رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن با روحیه افراد خانه غافل شد.
ما در این مقاله بهترین رنگ در کاتالوگ رنگ دیوار اتاق پذیرایی را بررسی کردیم و به معرفی پرطرفدارترین رنگ دیوار سالن پذیرایی پرداختیم. رنگ اتاق پذیرایی دلخواه شما کدام است؟
سلام؛ انتخاب رنگ مبلمان در انتخاب رنگ دیوار پذیرایی تاثیرگذار است؟
سلام؛ بله، یکی از موارد بسیار تاثیرگذار در انتخاب رنگ دیوار پذیرایی، رنگ مبلمان میباشد. البته انتخاب سبک دکوراسیون داخلی نیز میتواند در انتخاب رنگها به شما کمک کند.
سلام؛ در رنگآمیزی پذیرایی به سبک کلاسیک، بهترین انتخاب برای رنگ دیوار پذیرایی کدام است؟
سلام؛ شما میتوانید از ترکیب رنگهای سفید و طلایی در طراحی دکوراسیون پذیرایی به سبک کلاسیک استفاده کنید.