آشنایی با سبک نئوکلاسیک و کاربردهای آن در دکوراسیون داخلی

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با دیواری به عنوان کتابخانه و مبلمان شیری و آبی رنگ

سبک نئوکلاسیک مجموعه‌ای از طرح‌های دکوراسیون با تلفیق اصول کلاسیک و مفاهیم مدرن و پست مدرن است که حس متفاوتی در منزل شما القا می‌کند. از آنجا که سبک نئوکلاسیک برگرفته از سبک کلاسیک است، برای درک بهتر این مفهوم باید با سبک کلاسیک حتی به صورت متخصر شناخت داشته باشید. استفاده از سبک کلاسیک با آن همه جزئیات و زرق ‌و برقش، در جهان امروز و زندگی کنونی، چندان نمی‌گنجد و تناسب مطلوبی ندارد. به همین خاطر سبکی جدید به عرصه وارد شده که علاوه‌بر اختصار و الگوریتم مدرن، بتواند رگه‌هایی از دوران متانت و زیبایی و شکوه به مانند آنچه در کتاب “آهستگی” نوشته میلان کوندرا، به دوران کلاسیک Rococo در دهه 1700 میلادی، نسبت داده شده است را در خود نمایان کند. نئوکلاسیک، سبکی چشم‌نواز هم برای کلاسیک دوستان و هم برای مدرن پسندان است.

 

خانه‌ای روشن و پرنور با طراحی به سبک نئوکلاسیک و تم رنگی سفید، کرم، قهوه‌ای و مشکی

سکوت و ملایمت از ویژگی‌های سبک کلاسیک است که در ذهن ما تداعی می‌شود و این سبک را می‌توان رویایی از یک جهان آرمانی دانست. اگر این سکوتی و آرامشی که از آن صحبت می‌کنیم با مدرنیته تلفیق شود، تا حد زیادی از تنش و هرج‌ و‌ مرج ناشی از زندگی ماشینی و پرسرعت امروزی می‌کاهد و مانند باغی مخفی بستری برای آرامش و تامل را به واسطه ارزش نهادن بر فضایل زندگی مانند هنر، ادب و فرهنگ، احترام و منش شرافتمندانه، برای ما فراهم می‌کند که این سبک نئوکلاسیک نامیده می‌شود. در ادامه برای توصیف و آشنایی بیشتر با سبک نئوکلاسیک همراه ما باشید. به این ترتیب با ویژگی‌های اصلی دکوراسیون نئوکلاسیک بهتر آشنا خواهید شد.

سوالات متداول:

در طراحی دکوراسیون به سبک نئوکلاسیک باید به چه مواردی توجه کنیم؟

1. طرح و رنگ مبلمان‌ها 2. توجه به تقارن و مرکزیت در چیدمان داخلی 3. استفاده از نورپردازی مناسب 4. انتخاب پالت رنگی 5. توجه به طراحی سقف فضاهای داخلی 6. انتخاب کفپوش و کاغذدیواری مناسب فضا 7. انتخاب اکسسوری‌ها و وسایل تزئینی


در طراحی داخلی فضاهای مسکونی به سبک نئوکلاسیک از چه پالت رنگی استفاده کنیم؟

رنگ‌هایی با تم بژ، رنگ‌های روشن اشباع شده و طلایی، خاکستری و کرم، نقره‌ای و سفید، آبی، چوبی و شکلاتی برای انتخاب پالت رنگی فضاهای نئوکلاسیک بسیار مناسب هستند.


مبلمان‌های نئوکلاسیک دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشند؟

سعی کنید از مبلمان‌های نئوکلاسیک با تعداد محدود، طرح‌های ساده و کوچک استفاده نمایید. البته مبلمان چوبی به رنگ قرمز و روشن زیبایی این فضاها را چندبرابر می‌کند.

 

سبک نئوکلاسیک چیست؟

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با مبلمان خاکستری و سبز، کوسن‌های طرحدار و دیوارهای کرم رنگ

اصلی‌ترین ویژگی سبک نئوکلاسیک، لوکس و تجملی بودن آن است. آنچه در جهان کنونی تحت عنوان طراحی لاکچری، ترند شده است. رابرت آدامز، معمار انگلیسی، با تلفیق عناصر زندگی غربی با طراحی مجلل رومی و یونانی و برخی از جاذبه نگاره‌های عربی و شرقی، به نوعی پایه‌گذار طراحی نئوکلاسیک، محسوب می‌شود. رنگ، شکل، خطوط، هندسه، ترتیب و چینش، ابعاد و حجم و … از جمله معیارهای طراحی هستند که در انواع سبک‌های دکوراسیون، تغییر می‌یابند و هارمونی و ترکیب دلنشینی که میان این عناصر وجود دارد، خالق ملودی دلنشین معماری و طراحی فضا است.

 

طراحی یک اتاق خواب به سبک نئوکلاسیک با پنجره های طاقی، تخت دو نفره و مبل‌های راه راه

یک معمار یا طراح، این عناصر را که مانند روح دکوراسیون هستند، در طراحی نمای بیرونی ساختمان، در و پنجره، دیوار و پارتیشن‌بندی فضای داخلی تا مبلمان، وسایل تزئینی و کمد و کابینت به طرزی هوشمندانه به کار می‌گیرد. او در انتخاب اکسسوری‌های کاربردی و پرده‌ها و رنگ دیوار و کفپوش و کاغذ دیواری توجه ویژه‌ای دارد و در صدد آن است که دیزاین سقف و نورپردازی به بهترین حالت انجام شود تا شما در منزل یا دفتر کار احساس بهتری داشته باشید. پس همیشه برای داشتن بهترین دکوراسیون به خصوص در سبک تلفیقی نئوکلاسیک نظر معماران و طراحان دکوراسیون خبره را جویا شوید.

 

تفاوت سبک نئوکلاسیک و کلاسیک

دیزاین پذیرایی به سبک نئوکلاسیک با تم سفید، کفپوش چوبی، مبل راحتی سفید و لوستر فلزی

سبک کلاسیک در هر زمینه‌ای، یادآور دوره شکوه، ظرافت، اصالت و جمال است. در مورد طراحی و دکوراسیون نیز سبک کلاسیک، طراحی با عناصر ظریف و تجملی و یا طرح‌های پر نقش و نگار و لطیف است که به نوعی بازتاب جلال و وقار است.

 

تجملات در کدام یک پر رنگ‌تر است؟

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با مبلمان سرمه‌ای، لوستر آویز کریستالی و دیوار قهوه ای تلویزیون

یکی از تفاوت‌های سبک کلاسیک و نئوکلاسیک در این است که در دکوراسیون کلاسیک، تجملات شامل استفاده از اسباب و اثاثیه متعدد و متفاوت است. در سبک کلاسیک شاهد منظره‌ای نسبتا شلوغ و پر جزئیات هستیم. ترکیب‌بندی رنگ‌های متنوع و ازدحام وسایل لوکس باعث می‌شود هر وسیله در طراحی خود، شکیل و قابل تحسین به نظر برسد.

 

طرح و رنگ در هر دو سبک

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با مبلمان کرم و زرشکی، دو تابلو و دو چراغ دیوارکوب روی دیوار

در نئوکلاسیک، استفاده از وسایل و اسباب مختلف، باید به‌گونه‌ای باشد که در عین تفاوت، هارمونی را حفظ کند و به جای مناظر پر نقش و نگار یک نمای کلی و هماهنگ ایجاد شود. در واقع، تجملات در طراحی کلاسیک، شامل تنوع محض است و در سبک نئوکلاسیک یکی از اصول طراحی، این است که به هیچ عنوان در انتخاب یک طرح و رنگ، زیاده‌روی خاصی صورت نگیرد. وسایل تزئینی که در طراحی نئوکلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرند باید مختصر و متناسب با نمای کلی باشد. پس به طور کلی می‌توان گفت در نئوکلاسیک جزئیات بسیار کمتری را شاهد هستیم و سبک دکوراسیون کلاسیک بیش از سبک نئوکلاسیک دارای نقش و نگار و شکوه است.

 

استفاده از هر سبک مختص فضاهای مخصوص

آپارتمان کوچکی به سبک نئوکلاسیک با تم رنگی طوسی و کرم و لوستر آویز کریستالی

لازم به ذکر است که سبک دکوراسیون نئو کلاسیک، به گونه‌ای متعادل‌تر شکوه سبک کلاسیک را در دل خود دارد. شما به راحتی می‌توانید از این سبک حتی در فضاهای کوچک مانند آپارتمان بهره ببرید. سبک کلاسیک به طور کلی برای فضاهای بزرگ مانند کاخ و ویلاهای اشرافی مناسب است. البته استفاده از دکوراسیون نئوکلاسیک در فضاهای باز و بزرگ نیز مرسوم است. حتی در اماکن عمومی مثل تالارهای پذیرایی استفاده از این سبک دکوراسیون به چشم می‌خورد. همین تنوع در استفاده از آن برای موقعیت‌های گوناگون از دیگر خصایص متفاوت سبک نئوکلاسیک در مقایسه با سبک کلاسیک محسوب می‌شود.

 

ویژگی‌های خانه نئوکلاسیک

نشیمن بزرگی به سبک نئوکلاسیک با مبلمان و کلاهک لوستر قهوه ای تیره و دیوارها و فرش کرم رنگ

اگر قرار باشد مدرنیته را در سبک نئوکلاسیک بررسی کنیم به این نتیجه می‌رسیم که تا حد زیادی مدرنیته با سبک کلاسیک تلفیق شده است. گویی مدرنیته دارای یک ویژگی اصلی و عمومی این سبک است. مدرنیته، بیش از هر زمانی خود را در سبک مینیمالیستی نشان می‌دهد. اما به طور کلی توانسته است تاثیر مفیدی بر سبک کلاسیک بگذارد و از شکوه اغراق‌آمیزش بکاهد. به یاد داشته باشید که دکوراسیون نئوکلاسیک، در کنار تمام تفاوت‌هایی که با دکوراسیون مدرن دارد، تقارن همیشگی خود را حفظ می‌کند و مرکزیت در طراحی کلی آن همواره به چشم می‌خورد.

 

فضای مناسب برای استفاده از سبک نئوکلاسیک

نمای خارجی خانه بزرگی به سبک نئوکلاسیک با نورپردازی و سقف شیروانی

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، طراحی نئوکلاسیک محدودیت فضایی ندارد و در هر فضا و هر مساحتی، قابل اجرا است و همین عدم محدودیت، یکی از دلایل محبوبیت این سبک طراحی محسوب می‌شود.

 

نمای ساختمان و نمای داخلی نئوکلاسیک

دیزاین منزل با سبک نئو کلاسیک و پنجره های بزرگ . مبل های راحتی طوسی و کف پوشیده با فرش طوسی و سقف دارای لوستر فلزی مینمال

دیوارهای طراحی نئوکلاسیک، دارای خطوط ساده و پلان‌های هندسی است که از رنگ‌های خنثی و گاها از نقش و نگارهایی مانند تصویر گل، تشکیل می‌شود. نمای بیرونی ساختمان در سبک نئوکلاسیک، معمولا از عناصر تزئینی، نورپردازی، نقش‌های برجسته با ظاهری سنگی، رنگ‌پردازی روشن و ساده بهره می‌برد. اما در طراحی نمای کلاسیک تجملات در تزئینات و پرداخت در جزئیات نما بیشتر مشاهده می‌شود.

 

نورپردازی در سبک نئوکلاسیک

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با مبل ال و صندلی کرم، لوستر، هالوژن و دیوارکوب های سفید

یکی از ویژگی‌های مهم در طراحی نئوکلاسیک، تکیه بر سادگی در عین حال درخشش و جلال است. به همین منظور، در نورپردازی زمینه که از جمله ویژگی‌های دکوراسیون مدرن و نئوکلاسیک است، از لامپ‌ها و رشته‌های ال ای دی استفاده می‌شود. معمولا در کنار گچ‌بری‌ها، از این نوع لامپ‌ها استفاده می‌شود و با نصب آن سایه‌های نورانی را روی سقف، دیوارها و گاهی روی کفپوش‌ها می‌بینیم. البته علاوه‌بر این نورپردازی زمینه‌ای، استفاده از لوستر، چراغ‌های تزئینی، آباژور و چراغ‌های کنار سالنی نیز برای تکمیل نورپردازی، استفاده می‌شود.

 

استفاده از وسایل نورپردازی مناسب

دکوراسیونی به سبک نئوکلاسیک با کاغذدیواری طوسی، کفپوش چوبی و میز و صندلی های غذاخوری

بنابر ویژگی تقارن در طراحی نئوکلاسیک که پیشتر در مورد آن صحبت کردیم، هنگام استفاده از وسایل نورپردازی و نصب لامپ‌های ال ای دی به تقارن و مرکزیت بسیار توجه کنید تا سبک نئو کلاسیک شما بهتر دیده شود. استفاده از اکسسوری‌های تزئینی مانند آویزهای بلوری، آویزهایی با مجسمه‌های کوچک، شیشه‌های منشوری و ریسه‌های رنگی ظریف نیز برای اتصال به لوستر در دکوراسیون نئوکلاسیک، مرسوم است و به افزایش نور محیط کمک می‌کند.

 

لوستر نئوکلاسیک

طراحی اتاق غذاخوری به سبک نئوکلاسیک با تم طوسی، لوستر کریستالی و ویترین شیشه ای

لوستر در دکوراسیون داخلی نشیمن نئوکلاسیک با اندازه بزرگ، می‌تواند یکی از اسبابی باشد که در تعیین مرکزیت طرح کلی، موثر است و می‌تواند حس تقارن بیشتری القا کند.

 

پالت رنگی نئوکلاسیک

نشیمن سبک نئوکلاسیکی با پالت رنگی خاکستری و کرم برای مبل، پرده و فرش پلنگی

استفاده از رنگ‌هایی با تم بژ و طلایی، خاکستری و کرم، نقره‌ای و سفید، آبی، چوبی و شکلاتی از جمله طیف رنگی برای استفاده در دکوراسیون نئوکلاسیک هستند، این پالت رنگی جلوه‌گر تجملات و شکوه است و در عین حال، با ترکیب‌بندی متناسبش نمایی از مدرنتیه را آشکار می‌سازد. به یاد داشته باشید، این رنگ‌ها باید به نسبت صحیح در کنار یکدیگر استفاده شوند. به این ترتیب طراحی نئوکلاسیک بهتری خواهید داشت. همچنین اینکه باید توجه داشته باشید از این رنگ‌ها در کدام بخش خانه استفاده می‌شود و در کنار کدام یک از اسباب و اثاثیه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. توجه به این موارد در دکوراسیون کلی فضا اهمیت دارد.

 

طراحی پذیرایی سبک نئوکلاسیک با تم سفید و کرم، مبلمان، شومینه و دو آباژور پایه بلند

ست شدن و هماهنگی نیز در طراحی نئوکلاسیک حائز اهمیت است، باید در انتخاب وسایل و رنگ و چینش، همواره تم کلی را رعایت کنید و از اسباب مختلف به‌گونه‌ای بهره ببرید که در تم و زمینه به خوبی جای خود را باز کند و مانند قطعات مختلف یک پازل، در کل یک طرح واحد را به خوبی به تصویر بکشاند. استفاده از سایه‌ روشن یکی از ویژگی‌های نئوکلاسیک است. در طراحی نئوکلاسیک برای اکسسوری و مبلمان از رنگ‌های روشن اشباع شده، استفاده می‌شود. نورپردازی با رنگ‌های گرم مانند قرمز کبود و یاقوتی نیز بسیار متداول است زیرا کنتراستی ملایم را ایجاد می‌کند.

 

سقف نئوکلاسیک

نشیمن سبک نئوکلاسیکی با مبل و میزغذاخوری سبز و کرم و گچبری شده

سقف نئوکلاسیک معمولا به رنگ سفید یا رنگ‌های روشن و زیر مجموعه سفید، مانند کرمی و شیری است. برخلاف طراحی کلاسیک، در سبک نئوکلاسیک، طرح سقف باید ساده باشد و از بافتی یکنواخت و مات بهره ببرد. گچ‌بری‌های ساده با خطوط ظریف و به رنگ بژ در این سبک رایج است. البته گاهی سقف‌های کاذب ساده با طرح‌های هندسی نیز برای نمای سقف فضاهای داخلی از جمله طراحی سقف پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیوارهای خانه نئوکلاسیک نیز معمولا ساده است و همین سادگی امکان نورپردازی و ایجاد سایه‌های ملیح را فراهم می‌کند.

 

کف‌پوش مناسب برای سبک نئوکلاسیک

نشیمن و سقف به سبک نئوکلاسیکی با دیوارهای سفید و مبل قهوه ای و کفپوش پارکت قهوه ای

بهتر است که با اجرای سبک دکوراسیون نئوکلاسیک از کفپوش‌های طرح‌دار یا شیشه‌ای و یا هنری، استفاده کنید. البته پارکت نیز با این سبک کاملا همخوانی دارد. پارکت‌هایی با طرح چوب، کفپوش‌های ساخته شده از ترموود، حتی سرامیک‌هایی با طرحی مشابه پارکت و چوب، برای استفاده به عنوان کفپوش در سبک نئوکلاسیک، قابل قبول هستند. برای انتخاب کفپوش اتاق‌ خواب و فضاهای پرکاربرد مانند اتاق نشیمن نیز می‌توانید متناسب با طراحی کلی، از سرامیک و کاشی و حتی سنگ، بهره ببرید.

 

کاغذ دیواری سبک نئوکلاسیک

نشیمن سبک نئوکلاسیک با کاغذدیواری طرحدار سفید و طلایی و مبل سفید

در انتخاب کاغذ دیواری دقت بیشتری به خرج دهید و مدل‌هایی را انتخاب کنید که رنگ‌های ملیح و سایه‌دار دارند. طراحی برجسته و ساده و نقش و نگارهای هندسی یا طرح‌های گل‌دار با رنگ روشن، نیز کاربردی هستند و با سبک نئوکلاسیک سازگار خواهند بود. به تناسب رنگ فرش و پرده و سایر وسایل، برای دکور دیوارهای نئوکلاسیک نیز دقت کنید تا همه چیز مطلوب و عالی به نظر برسد.

 

پرده و منسوجات در سبک نئوکلاسیک

نشیمن و سقف به سبک نئوکلاسیک با پرده های بلند خردلی و مبلمان قهوه ای روشن

پرده‌هایی که برای دکوراسیون نئوکلاسیک برمی‌گزینید باید طرح و رنگی ساده‌تر از پرده‌های اشرافی و پر زرق‌وبرق کلاسیک داشته باشد. لامبرکین بالای پرده را می‌توانید به شکل طراحی شده و براق انتخاب کنید، اما بهتر است نمای کلی آن ساده باشد و از اشکال هندسی مستطیلی و گرد بهره ببرید. در طراحی دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک، بهتر است از پارچه‌های طبیعی و ساده یا پارچه‌های متراکم و پنبه‌ای به جای استفاده از پارچه‌های ژاکارد و ملیله‌دوزی شده که خاص طراحی کلاسیک است، استفاده کنیم. اگر قرار است از فرش در منزل خود استفاده کنید، حتما دقت کنید که فرش یا قالیچه کل سطح کف را نپوشاند و طراحی فرش و قالی، باید به شکل ساده با خطوط و اشکال هندسی ظریف و یا طرح‌های متضاد تکرار شونده یا قرینه باشد.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله راهنمای انتخاب پرده کلاسیک و سلطنتی در دکوراسیون داخلی منزل را مطالعه فرمایید.

 

انتخاب مبلمان و اکسسوری در دکوراسیون نئوکلاسیک

دکوراسیونی به سبک نئوکلاسیک و سلطنتی با میز غذاخوری گرد و صندلی هایی با چوب روشن

مبلمان و دکوراسیون نئوکلاسیک، مانند سایر بخش‌های این سبک باید در تعداد کم و محدود باشد تا فضای باز بصری خانه به درستی تامین ‌شود. بهتر است از مبلمانی با چوب‌های قرمز یا رنگ روشن برای چیدمان استفاده کنید.

 

جدیدترین مدل مبل نئوکلاسیک

نشیمن سبک نئوکلاسیکی با تم کرم و قهوه ای، مبلمان مخمل و اکسسوری های مختلف

برای انتخاب مدل مبلمان در طراحی نئوکلاسیک، طرح‌های ساده و مبلمان کوچک همراه با صندلی و پاف و نیمکت‌های جمع و جور، را در نظر بگیرید و از قرار دادن مبل کلاسیک و کاناپه حجیم و پرکار، در فضایی که به سبک نئوکلاسیک دکور شده خودداری کنید.

 

اکسسوری‌های مدرن در دکوراسیون نئوکلاسیک

نشیمنی به سبک نئوکلاسیک با تم زرشکی و قهوه ای و میزهای عسلی و آینه طلایی

استفاده از چوب، سنگ‌های طبیعی و وسایلی از این قبیل و ترکیباتی از مواد طبیعی در تزئینات دکوراسیون نئوکلاسیک جذاب خواهند بود.

 

ساعت دیواری به سبک نئوکلاسیک

پذیرایی به سبک نئوکلاسیک با دیوارهای طوسی، ساعت دیواری گرد و مبل طوسی و زرشکی

ساعت دیواری‌های بزرگ، با اشکال هندسی و زمینه براق، از جمله اکسسوری‌های قابل استفاده در دکوراسیون نئوکلاسیک هستند

 

چیدمان آشپزخانه به سبک دکوراسیون نئوکلاسیک

چیدمان آشپزخانه ای به سبک نئوکلاسیک با کابینت ها و جزیره سفید و زغالی و سرمه ای

برای چیدمان بهتر آشپزخانه به سبک نئوکلاسیک به ظاهر لوکس و در عین حال سادگی و مدرنتیه نیز اهمیت دهید، تا محیطی بسیار دل‌انگیز داشته باشید. ضمنا به یاد داشته باشید که چیدمان و دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک باید شیک و ظریف و عاری از شلوغی باشد. بهتر است منبع نور آشپزخانه، یک یا دو پنجره باشد. استفاده از گلدان‌های گل طبیعی بر روی کابینت‌ها و کنار پنجره و ویترین آشپزخانه، یکی از نکاتی است که برای طراحی نئوکلاسیک باید در نظر گرفته شود. طراحی جزیره آشپزخانه و یا قرار دادن میز و نیمکت غذاخوری در آشپزخانه یا فضایی مشرف به پنتری آشپزخانه، برای سپری کردن اوقات با خانواده و صرف غذا با مهمانان از دیگر ویژگی‌های آشپزخانه نئوکلاسیک است. دسترسی به بالکن، از دیگر خصوصیات ممتازی است که بهتر است برای معماری آشپزخانه نئوکلاسیک در نظر گرفته شود.

 

کابینت سبک نئوکلاسیک

آشپزخانه ای به سبک نئوکلاسیک با کابینت های سفید و طوسی با درب شیشه ای

انواع کابینت‌های بزرگ و کمدهای دیواری ساده، با درهای کشویی می‌تواند به عنوان گزینه‌ای مناسب در طراحی نئوکلاسیک در نظر گرفته شود. سعی کنید برای طراحی درب کابینت تا جای ممکن از رنگ‌های روشن و نوارهای ظریف استفاده کنید. براق بودن درب‌ها و گاها آینه‌کاری شده و یا همراه با نقش‌های ساده برجسته، برای این سبک مناسب است. همچنین کابینت‌های بزرگ که بیشتر از کشوهای پهن و کم عمق ساخته شده‌اند و معمولا با درب‌های کشویی، ریلی یا اتوبوسی به بازار عرضه می‌شوند برای این سبک دکوراسیون مناسب هستند. بهتر است کابینت‌های نئوکلاسیک همراه با طبقات و استندهای چوبی باشد.

 

اتاق خواب به سبک نئوکلاسیک

اتاق خوابی به سبک نئوکلاسیک با دیوارهای طوسی، تخت کرم و آینه و میزآرایش طلایی

دراور، نیمکت یا صندلی کوچک، میز عسلی و میز آرایشی لوکس همراه با کمدهای دیواری و تخت خواب بزرگ، با نورپردازی و کاغذ دیواری اتاق خواب، بهترین نمای کلی نئوکلاسیک را برای اتاق خواب شما فراهم می‌کند. البته استفاده از تم رنگی روشن در ترکیب رنگ اتاق خواب از مواردیست که به زیباتر شدن دکوراسیون اتاق خواب کلاسیک و نئوکلاسیک کمک می‌کند.

 

دکوراسیون اتاق نشیمن سبک نئوکلاسیک

طراحی پذیرایی به سبک نئوکلاسیک با تم کرم و سفید و دو لوستر کریستالی و راه پله سنگی

همانطور که حدس می‌زنید دکوراسیون پذیرایی در فضای نئوکلاسیک، همچنان لوکس و غنی است. اما نسبت به اتاق نشیمنی که طراحی کلاسیک دارد، ساده‌تر است. استفاده از کاغذ دیواری پذیرایی و تابلوها و انواع اکسسوری‌ها در زیباتر شدن طراحی داخلی این فضای به شما کمک می‌کند.

 

دکوراسیون اتاق کودک به سبک نئوکلاسیک

اتاق کودک صورتی و کرم رنگ به سبک نئوکلاسیک

برای طراحی دکوراسیون اتاق کودک به شیوه نئوکلاسیک، دشواری و پیچیدگی وجود ندارد. استفاده از بوفه ساده برای قرار دادن اسباب‌بازی و طرح‌های ساده و هندسی در کنار منسوجات و اکسسوری‌های لوکس کودکانه و کاغذ دیواری اتاق کودک، برای ساختن نمایی جذاب برای کودکان کافی خواهد بود.

 

سخن پایانی

پذیرایی به سبک نئوکلاسیک با کابینت خاکستری، مبل ال زرشکی و کوسن های طوسی

خانه به سبک نئوکلاسیک را می‌توان مانند قصه‌ای کوتاه یا شعری به قالب هایکو دانست. این سبک دکوراسیون راز مهمی را در لفافه بیان می‌کند. رازی که خبر از تلفیق سبک کلاسیک و مدرن در دل دارد. پس به شیوه‌ای هنرمندانه از عناصر لوکس و مجلل در دکوراسیون داخلی خود بهره ببرید. از اینکه همراه ما بودید صمیمانه از شما ممنونیم. امیدواریم مطالعه این مطلب برای شما مفید بوده باشد و لذت برده باشید. برای ما کامنت بگذارید زیرا که همواره منتظر نظرات شما هستیم.